1aRFEF: a falta de grans novetats, ja hi ha calendari

Pendents de tancar el capítol de subvencions federatives, aquest dimarts s’ha conegut el calendari de la 1aRFEF 2021-2022 que donarà inici el pròxim 28/29 a la seva fase regular i es decidirà els dies 8-12 juny al play off

Conext 21 Pro, pilota oficial de la RFEF per a les seves competicions // FOTO: RFEF

Conext 21 Pro, pilota oficial de la RFEF per a les seves competicions com la 1aRFEF // FOTO: RFEF

Amb tot un precís espectacle de presentació i amb gran assortit de vídeos dels 40 equips participants així com de la pilota oficial Conext, ja s’ha donat a conèixer el calendari de la 1aRFEF (Grups 1 i 2)

38 jornades per a la Fase regular que donarà inici el pròxim 28/29 d’agost i que finalitzarà els dies 8-12 juny (play off). Això sí, els 2 campions de grup pujaran directament a Segona divisió, tot un al·licient.

1aRFEF: JA HI HA CALENDARI

El més important, a falta de saber les quantitats que es percebran per part de la RFEF com a subvenció, és el calendari 2021-2022. D’aquesta forma, els cinc representants catalans (més Andorra) ja saben el camí en aquesta primera edició d’una categoria plagada d’incògnites.

Barcelona B, Andorra i Cornellà s’estrenaran a casa enfront d’Algesires, Linares Esportiu i At Balears (Xavi Calm-Jordi Roger), respectivament. D’altra banda, Nàstic i Sabadell es desplaçaran per a enfrontar-se a At Sanluqueño i Sevilla Atlètic.

En resum: el primer encreuament català es donarà a la 2a jornada entre Nàstic i Barcelona B i el segon entre el filial blaugrana i Llagostera al Johan Cruyff.

Primera jornada, Grup II, de la 1aRFEF, temporada 2021-2022 // Captuta RFEF
Primera jornada, Grup II, de la 1aRFEF, temporada 2021-2022 // Captuta RFEF

Com a gran al·licient val la pena destacar els xocs entre els dos grans filials (primer, a Valdebebas, 17 d’octubre, 8a jornada) i la tornada (30 de gener 2022, jornada 21).

ES NEGOCIA OPERADOR

Tancat ja el període d’inscripció dels clubs per a les competicions oficials, segueix obert el concurs de drets de retransmissió de la Primera RFEF.

En concret s’escolten ofertes fins dimecres que ve 28 de juliol i s’obre l’oferta per a les tres pròximes temporades (fins a 2023-2024). Res ha transcendit sobre els operadors interessats encara que es treballa amb xifres pròximes als 15 milions d’euros per exercici.