El CF Damm presenta la seva gran família 2016-2017

L’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, seu de les oficines de la Fundació Damm, va acollir aquest dimecres la presentació dels equips del CF Damm 2016/17. El president Ramon Agenjo va exercir d’amfitrió i ha saludat un per un a tots els integrants del Club i a les seves famílies

PREMSA CF DAMM
El president del CF Damm Ramon Agenjo parla a tot el planter / FOTO: CF DAMM
El president del CF Damm Ramon Agenjo parla a tot el planter / FOTO: CF DAMM

Aquest dimecres 7 passarà a la història per ser el primer cop que es va celebrar una presentació oficial de tots els equips del Club. Amb la presència del president Ramon Agenjo i del President d’Honor Josep Barcons, els 14 equips es van reunir al pati de l’Antiga Fàbrica per dirigir-se tots junts a la Sala de Màquines, on el senyor Agenjo els va donar la benvinguda i va explicar breument la filosofia cervesera envers el futbol formatiu.

Remarcant que per als nois i noies del planter “el futbol ha de ser el ‘pla B’”, va afegir: “Volem guanyar campionats i volem jugar molt bé, però el primer que volem és que vosaltres contribuïu a fer un món millor i més just”. Després d’un “Visca el Club de Futbol Damm!” del President, es va realitzar una foto de família amb els 250 nois i noies que formen part del Club.

Després de la benvinguda, els equips es van organitzar per fer-se les fotos individuals i d’equip i per degustar el productes que 5 food trucks van cuinar expressament per la presentació. Hamburgueses ecològiques, botifarres de pagès, ‘burritos’ mexicans, mandonguilles, un ‘hot dog’ vegà i gelats de Rodilla van ser les estrelles de la jornada gastronòmica-festiva, sempre acompanyats dels productes de la casa (aigua VERI, Cacaolat, sucs…) i bona cervesa pels pares i els membres adults del Club.

Un cop finalitzada una vetllada de companyonia i germanor que va servir perquè tècnics, jugadors, direcció del club i familiars es coneguessin i compartissin impressions, el CF Damm va donar per inaugurada la campanya 2016-2017. Al Juvenil A i B, que ja van iniciar les seves competicions oficials, se’ls uniran en les properes setmanes la resta d’equips.

Aquesta és tota la familia cervesera / FOTO: CF DAMM
Aquesta és tota la familia cervesera / FOTO: CF DAMM