13.843 espectadors al ‘temple’ del Nou Estadi

Empat final, però gran satisfacció al Nou Estadi de Tarragona amb 13.843 aficionats a les graderies i amb un 1-1 final enfront del Depor que deixa contents als dos rivals

No va poder ser una festa absoluta ja que el partit va acabar 1-1, però l'afició del Nàstic s'ho va passar bé // FOTO: Nàstic SAD
No va poder ser una festa absoluta ja que el partit va acabar 1-1, però l’afició del Nàstic s’ho va passar bé // FOTO: Nàstic SAD

DECLARACIONS AL NOU ESTADI
IVAN MORENO, TÈCNIC NÀSTIC

Queden molts partits. Acabat aquest, queda analitzar encara més al Cornellà i sortir-hi amb la victòria. Amb la responsabilitat que tens de fer de segon entrenador, amb les instruccions del Dani, els jugadors també t’ho posen molt fàcil”.

“Hem encaixat el gol, però la reacció amb l’afició ha estat molt bona. No s’han tornat a apropar gràcies al fet que hem saltat a la pressió. Ens ha de fer créixer pels partits que venen”.

“S’han posat per davant i no estava previst. L’experiència és diferent d’estar dins la banqueta. Hem començat molt bé el partit, ha estat una primera part molt completa. La gent ens ha ajudat moltíssim, tant de bo sempre partits com aquest. Estem satisfets”.

GOL CLAU DE PABLO FERNÁNDEZ AL NOU ESTADI (NÀSTIC)

“Al vestidor hi havia una doble sensació: d’un partit complet i per l’Òscar, que té mala pinta. Esperem que no siguin creuats i que no es compleixin les expectatives”.

“Hem estat molt bé. Els hem desactivat molt bé en l’àmbit defensiu. Posen un quadrat per dins i si no ho defenses amb cert ordre, de seguida et superen. Més que mèrit d’ells, mèrit dels jugadors. El seu gol és una pèrdua, però el treball ha estat extraordinari”.

“El missatge era que s’intentés gaudir. Amb aquesta responsabilitat és molt difícil. Com aficionat vols que la gent se senti orgullosa, i avui s’ho pot sentir. Hem de respirar sempre aquest ambient”.

“Ens ha costat una mica prendre el control, però no et diria que ens ha faltat. No han tingut aproximacions, i hem de felicitar als jugadors perquè amb un Depor amb aquesta dinàmica, no han abaixat els braços. Volíem continuar buscant la porteria”.

Gol definitiu de l'asturià Carlos Fernández per a mantenir la il·lusió i les possibilitats // FOTO: Nàstic SAD
Gol definitiu de l’asturià Carlos Fernández per a mantenir la il·lusió i les possibilitats // FOTO: Nàstic SAD

“No és un cop dur. Queda molt. Hem de ser conscients que cada partit son 3 punts. Queda Cornellà i sumar el màxim de punts possibles. Ens han de servir experiències passades per no repetir errors”.

“Amb les situacions que hem tingut, crec que podem pensar que se’ns han escapat 3 punts. Hem fet moltes coses bones, tenint en compte el context, fas que no marxin en la classificació sortim reforçats”.

ÀLEX MULA

“Hem sortit molt millor que ells. Coneixíem la dificultat, hem fet el que havíem fet durant unes setmanes. Hem sortit amb l’actitud necessària. El resultat no reflecteix el bé que hem estat. Hem d’estar orgullosos”.

“Ens servira per saber que podem lluitar cara a cara contra qualsevol. Si no som els millors, som els segons millors perquè estem ben posicionats. Estem a un nivell molt alt. És molt bonic que la gent estigui il·lusionada. Ens hem guanyat el seu respecte i esperem que continuïn”.

“Penso que ja he passat el procés d’adaptació, soc un més. Donant el millor de mi en cada partit. A poc a poc ja som al nivell”.

POL DOMINGO

“L’equip ha competit molt bé davant un gran equip, però molt orgullós de l’equip i l’afició. Si seguim així vindran coses molt boniques”.

“Vaig tenir la sort de ser davant el Sevilla Atlètic, molt content. És una sensació increïble, que t’animin durant tot el partit és molt agraït. Hem fet un partidàs, hi ha dies que la pilota costa entrar. Per capgirar la situació al Depor, marcar és complicat”

“És el que se’m demana, la meva millor versió. Espero seguir fent partits així. És un cop sobre la taula, hem fet una temporada molt bona. Partit a partit. Cornellà és un desplaçament relativament fàcil per l’afició, animo a tothom que ens vingui a ajudar”.