Júpiter i Morell ja toquen l’ascens

Encara que fins a l’última xiuletada de l’àrbitre no es pot cantar cap alegria, difícil serà que Júpiter i Morell no puguin festejar aquest diumenge vinent el seu ascens a Tercera Divisió. La promoció d’ascens està més que renyida

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
El CD Morell vol ser equip de la #3div5 aquest cap de setmana /FOTO: EL TRAVESSER
El CD Morell vol ser equip de la #3div5 aquest cap de setmana /FOTO: EL TRAVESSER

Queden dues jornades per al final, només sis punts en joc encara que poden sobrar la meitat si tant Júpiter com Morell fan ‘els seus deures’. És més, si el Molletense, a qui li urgeix també guanyar per sortir del pou, s’imposa o empata amb els vallesans el dissabte (19 hores), els de Juanjo García ja podrien cantar el seu ascens a Tercera.

El Júpiter, a qui se li va escapar aquest somiat retorn la passada jornada, ja que Tecnofutbol va sortir golejat del Municipal de Granollers, va guanyar al Sants per la mínima i bé farà a rematar la feina aquest proper diumenge. Oriol Vila i companyia faran tot per no fallar. La primera plaça està en joc i el gol average afavoreix als de Raúl Matito.

El segon lloc, que habilita la promoció d’ascens, se’l jugaria, en principi, el Granollers, si no aconsegueix el seu primer desig, enfront de Manresa i Avià amb 56 punts. Les seves possibilitats són mínimes encara que estan.

Golejada a Morell?

En el grup II, el Morell ho té moltíssim millor. Sempre, a priori, clar. El líder (67) va guanyar el seu partit de fut-tennis a Vilanova (4-5) i ara espera a casa seva (dissabte 17 hores) al cuer Torreforta. Només 13 gols separen al número 1 del número 18 de la classificació encara que els de Joan Antoni Pallarés han encaixat la meitat (40) de punts que els de Francisco Javier Torres. Hi haurà golejada? Caldrà esperar i això és el que farà també un Santboià (64) que va patinar a Balaguer. Pels del Baix, que ja tenen assegurada disputar la promoció d’ascens, els dos partits que li resten (Amposta i Tàrrega) han de servir-li per mantenir la força que han demostrat tota la temporada.