0-5: L’Espanyol arrasa la UD Las Palmas per arribar a les semifinals

Debut espectacular del RCD Espanyol a la Copa de Campions Juvenil que s’ha iniciat aquest dilluns a Almuñécar. Golejada a la UD Las Palmas i ja espera el Real Madrid a semifinals

Una jugada del Las Palmas-Espanyol, dels quarts de final de la Copa de Campions // FOTO: rfef.es

Els nois de David Gallego han arrencat amb pas ferm i no han donat cap opció al campió del grup sisè. Els de Pachi Castellano perdien 0-3 al descans contra un Espanyol conjuntat i sense ganes de patir en el primer compromís dels tres que aspiren a jugar en aquest torneig. Una rematada de cap del màxim golejador del grup tercer de Divisió d’Honor, Víctor Campuzano, ha estat el tret de sortida de la ‘maneta’ amb què els blanc-i-blaus han marcat la diferència.

La presència més ofensiva dels canarions ha arribat en un xut al pal de Malick, poc abans que Iván Écija anotés el segon gol català de la jornada i ampliés distàncies. L’exhibició de pegada espanyolista de la primera part no ha acabat aquí. A dos minuts del descans, Juanan Entrena ha tornat a sorprendre Álex Cruz i l’Espanyol ha marxat als vestidors del Francisco Bonet amb un contundent 0-3.

Fitxa tècnica UD Las Palmas-RCD Espanyol (4/5/15)

A la represa, la història del partit no ha canviat i els entrenadors han començat a moure peces. Després que Campuzano marqués el seu divuitè gol oficial d’aquesta temporada (16 a la Lliga i 2 per ara a la Copa de Campions), David Gallego ha donat descans Melendo i Marc Gual, amb l’entrada d’Álex López i un Éric Gràcia que culminaria la ‘maneta’ al voltant de la mitja hora de joc de la segona part.

Els darrers instants han estat de tràmit, amb l’Espanyol pensant ja en el seu proper obstacle de dimecres vinent. Els espera un Real Madrid que ha entrat a la competició com al segon millor classificat de tots els grups i que s’ha desfet al primer partit del torneig del Celta per 3-1 no sense polèmica, ja que els gallecs han reclamat dos penaltis no assenyalats i han protestat la pena màxima que ha significat el 2-1, en considerar que la infracció s’havia produït fora de l’àrea. Sigui com sigui, els nois que entrena l’exjugador tarragoní del Nàstic, Deportivo i Real Madrid, entre altres clubs, Luis Miguel Ramis, lluitaran amb els de David Gallego per un lloc a la final del proper dissabte, també a Almuñécar.