Vols ser col•laborador/a de FutbolCatalunya.com?

La nostra aposta pel futbol català requereix temps, dedicació i il·lusió. Ara tu també pots formar part del nostre equip contribuint a la difusió del futbol que més ens agrada

FutbolCatalunya.comT’apassiona el futbol català? Estudies periodisme? T’agradaria contribuir a ampliar el número de continguts d’informació del nostre web? Coneixes les competicions, equips, jugadors, entrenadors…? Si la resposta a -alguna o totes- aquestes preguntes és afirmativa, tu pots formar part de la Redacció de FutbolCatalunya.com.

Si vols ser un/a més de nosaltres, tan sols has d’enviar un correu electrònic a la nostra adreça,

redaccio@futbolcatalunya.com

En aquest correu, especificant a l’assumpte COL·LABORADORS 2014-2015, ens has de fer constar les teves dades personals bàsiques. És a dir, nom, cognoms, DNI, edat, adreça, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic (en cas que sigui diferent a la que facis servir per a enviar el teu correu). A banda d’això, et demanem un petit resum de la teva experiència (si has fet altres col·laboracions en mitjans de comunicació) i la tasca que creus que podries realitzar a FutbolCatalunya.com (redacció, fotografia, xarxes socials, audiovisual…).

Tan aviat com sigui possible anirem responent a tots els correus que ens arribin. Anima’t i afegeix-te a la nostra aposta pel futbol català!