El Sabadell torna al liderat amb victòria èpica

Un final èpic de partit a la Nova Creu Alta contra el poderós Atlètic Balears va donar els tres punts als arlequinats (3-2) amb dos penals (i dos gols de Cortés) i 116 minuts de joc

Dos gols des del punt de penal transformats per Sergio Cortés valen el seu pes en or per als arlequinats // FOTO: CE Sabadell

La Nova Creu Alta va viure una nit d’emocions fortes en la 7a jornada de Lliga, amb una victòria agònica del Sabadell davant l’Atlético Baleares per 3-2. Els arlequinats van recuperar el liderat en un partit que semblava perdut, amb Sergio Cortés com a gran protagonista. Dos penals claus van mantenir viu l’equip malgrat les adversitats.

El partit va començar bé per als locals, que es van avançar amb un penal transformat pel badaloní (75′), després d’una jugada polèmica a l’àrea visitant. A partir d’aquí, l’equip de David Català va controlar el joc, però el visitant va anar guanyant terreny. Amb un equip amb moltes, el Sabadell va veure com la pressió es tornava insuportable en els minuts finals.

MINUTS DE GLÒRIA A SABADELL

Al punt que Plomer va empatar el partit, fent saltar les alarmes a la Nova Creu Alta. Tot semblava indicar que es perderien dos punts valuosos, però el partit va entrar en un tram de bogeria total. En el 97′, Marru va tornar a posar per davant els arlequinats amb un gol que feia explotar l’estadi.

Clar que l’alegria va durar poc, ja que Moreno (100′) va marcar el 2-2 per a l’At. Baleares, deixant el partit obert de nou.

Minut 116 de partit entre Sabadell i At. Balears i… 3-2 definitiu

I EL DELIRI!!!

Quan tot indicava que el partit acabaria en empat, una altra jugada decisiva va arribar al minut 116′, quan l’àrbitre va assenyalar un segon penal a favor del Sabadell. Cortés, amb una sang freda impressionant, va tornar a marcar i va donar la victòria definitiva as arlequinats, que tornen al liderat amb aquesta victòria èpica.

GRÀCIES A JOACO

L’altre gran protagonista de la jornada va ser el gol de Joaco al minut 93′ per l’Olot, que va deixar el Sant Andreu en la segona posició del grup, fent encara més dolça la jornada per als arlequinats.

DECLARACIONS DE DAVID CATALÀ (RODA DE PREMSA”

“Aquest ha de ser el nostre ADN fins al final. L’equip ho va demostrar l’altre dia. Hem cregut fins al final i hem tingut premi”

Roda de mpremsa de David Català (Sabadell-Atlético Baleares)