El Prat goleja i el Castelldefels fa molt de mal

Golejada enganyosa encara que meritòria del Prat davant un Sant Andreu que es va ensorrar i d’un Castelldefels, a Santa Coloma, que col·loca tercers als de Dólera, allunya als d’Azparren i treu del pou als de Miki

El jugador potablava, autor d’un gol/ FOTO: AE PRAT

No va merèixer un KO tan dur el Sant Andreu en la seva visita al Sagnier. És més, van oferir una primera meitat excel·lent amb un Segovia espectacular qui es va permetre el luxe de detenir un penal davant el llançament de Sergi Moreno (42′).

No obstant això, en aquesta jugada va ser expulsat Juanma (penal i vermella, així ho va entendre el col·legiat Rubén Mancera Antón) i aquí va acabar el somni. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

El propi entrenador visitant admetia davant els seus ja en vestuaris que havia estat “molt trist” el desenvolupament del xoc. “Aquesta samarreta no mereix que tots els jugadors no hagin anat al límit, és la primera vegada que em passa. Això em fa mal.” va afegir a la sala de premsa.
La veritat és que en la segona meitat va desaparèixer l’equip quadribarrat i els rebots sempre van ser potablava. Així van marcar Alex Pla (54′) i Sergi Moreno (71′). Poc abans va trencar la igualtat amb un gran gol (Poves, 59′) mentre Andrés Díez es va lluir enfront de Víctor Alonso (71′). L’efectivitat de Padilla (85′) va acabar amb un Sant Andreu que ja està més a prop del descens (10) que de la promoció d’ascens (11).

Primer triomf groc

La imatge de Miki Carrillo estalvia mil paraules/ FOTO: UEC

A Santa Coloma va haver-hi notícia ja que el primer triomf a domicili de la UE Castelldefels ha trigat però va arribar i ho va fer quan el rellotge ja marcava el final entre dos equips necessitats. La feliç actuació del meta visitant Manu Martín també va ser en contra dels blaus dirigits, una altra vegada, per Toni Rovira.

Sergio Bermúdez, en el minut 90, i el petit Pedro Bilbao (93′) van sentenciar a Toni Texeira amb el que els mariners surten de la zona vermella.