Albert Sánchez s’estrena amb un empat

Primer partit al Johan Cruyff i primer empat enfront contra el Real Unión del nou Barcelona Atlètic d’Albert Sánchez amb presència de Hansi Flick a la graderia

Lesió important de Dacosta (minut 49) que va notar moltíssim el Barcelona Atlètic // FOTO. Captura Barça On

Sota l’atenta mirada del tècnic del primer equip Hansi Flick, Marcus Sorg, Cubarsí, Bernal i Gerard Martín, el Barcelona Atlètic va sumar un empat a un gol enfront del Real Unión d’Irun (1a Jornada).

La joventut del conjunt blaugrana, amb una mitjana de 18,5 anys, es paga i això es va veure enfront d’un rival amb major experiència. D’altra banda, la lesió (Dacosta 49′) va canviar molt el partit.

EMPAT DEL BARCELONA AT. DE SÁNCHEZ

La primera meitat va tenir clar color blaugrana encara que no es reflectiria al marcador. I gràcies perquè tot va començar amb una doble oportunitat visitant, per mediació d‘Ander Vidorreta (7’), que va detenir un fantàstic Kochen. Excepcional el porter americà del filial per a evitar problemes.

Mentrestant, el Barcelona Atlètic intentava controlar un partit que el Real Unión va defensar de manera molt seriosa. El control del centre del camp per part de Pau Prim, Unai Hernández i Guille Fernández no era suficient per a superar a Charly.

Pel costat guipuscoà, Dani Garrido ((26′) va posar l’esglai, una altra vegada, sobre la porteria barcelonista que va saber reaccionar en l’últim quart d’hora. Les ocasions de Raúl Dacosta (32′), Juan Hernández (36′), Landri (36′) i Unai (39′) no es van traduir en gol per veritable mala fortuna. Així es va arribar al descans.

LESIÓ CLAU DE DACOSTA

La segona meitat no va poder començar pitjor perquè als 49′ va caure lesionat Dacosta i aquest KO el va notar molt l’equip d’Albert Sánchez. Aquest contratemps i l’entrada de San Bartolomé per Iker Bilbao (58′) van trencar l’esquema local.

El tècnic blaugrana Hansi Flic va estar al Johan Cruyff fent costat al filial // FOTO: FC Barcelona

Dues ocasions de gol amb la signatura d’Aranzabe (68′) i del mateix San Bartolomé (72′) van treure l’excel·lència de Kochen. Era l’avantsala del gol d’Unai Hernández, amb jugada de Pau Prim, davant la desorientació del conjunt rival dirigit per Mikel Llorente.

Tot semblava indicar que es consumaria l’1-0 quan en el minut 91 una jugada d’estratègia va acabar amb empat. Quintana va aconseguir una pilota al segon pal que va col·locar l’omnipresent San Bartolomé i ja no va haver-hi temps per a res més encara que els blaugrana van mostrar bona imatge.