Trist final de Robusté a Badalona

El defensa, de 37 anys, deixa de ser futbolista escapulat. Robusté durant va esperar unes setmanes un contacte per part del club que no va arribar mai i vist el silenci dona per fet que no es compta amb ell

@JordiMestres_

Miquel Robusté ha estat un dels jugadors que ha disputat més partits amb el CF Badalona // FOTO: José Raúl González

Sis temporades al CF Badalona, més de 150 partits jugats com a escapulat, cinc gols i un compromís i professionalitat reconeguts per tothom. Això és el que deixa Miquel Robusté al Badalona. El defensa ja és passat d’un club escapulat que no ha contactat amb ell ni per dir-li que renova ni que no segueix. Les formes han estat el gran problema, sobretot veient el comunicat del futbolista del passat diumenge a la nit.

“Després de deixar un temps prudencial perquè el CF Badalona contactés amb mi dono per finalitzada la meva continuïtat al club”, expressava Robusté. A més, afegia que “sento tristesa en veure que després de sis anys al club m’hagi d’acomiadar d’aquesta manera” i acabava amb un agraïment a afició, companys i entrenadors d’aquesta etapa.

ROBUSTÉ NO VOL AFEGIR RES MÉS

Vist el ressò que va tenir el comunicat del jugador, des de FutbolCatalunya l’hem contactat per si volia detallar-nos tot el que ha passat les darreres setmanes. Robusté va preferir no parlar més per respecte al Badalona, però sí ho va fer el dilluns responent un tweet dels companys del diari de Badalona.

Dins del mateix, el mitjà badaloní deia que seguien les reunions amb assessors del Costa Brava, que Cristian Márquez estava renovat i que el Badalona valora la implicació de Robusté i que l’edat i les lesions són el motiu de la no renovació. A més, s’afegia que hi hauria homenatge al capità. Pocs minuts després, Robusté responia dient que s’ha perdut dos partits per lesió la temporada passada i sis les quatre últimes per aquest motiu.

El comunicat de Miquel Robusté