L’Olot torna a guanyar i el Barça B goleja

Victòria contundent i clau de la UE Olot de Gabri per intentar remuntar la situació a falta de quatre partits. Mentrestant, el Barça B va arrassar davant un Hospi que segueix en caiguda lliure

Un crack, Eloy Amagat,. va dirigir el triomf de l'Olot enfront del potent Andorra // FOTO: @mynameg3rard2021
Un crack, Eloy Amagat,. va dirigir el triomf de l’Olot enfront del potent Andorra // FOTO: @mynameg3rard2021

@JordiGrifol

Tan sols cinc jornades per disputar deixen un marge d’error molt petit. Des de la part més alta fins a la baixa, tot està per decidir i tots els equips es troben a una distància mínima. El 3-0 de l’Olot a l’Andorra, és a dir, de l’últim al segon, exemplifiquen el que pot ser aquest final de temporada regular.

Nova mostra d’entrega de l’AE Prat. El conjunt potablava va saber patir davant d’un Badalona que va proposar i va tenir forces ocasions. Tot i el gol local en la represa, els de Pedro Dólera van saber resistir els embats i, ja en l’afegit, Xavi Civil donava un punt d’or als pratencs per seguir remant, acumulant ja sis partits sense perdre.

Intercanvi de cops entre l’Espanyol B i el Llagostera que va acabar amb un punt per a cada equip. Malgrat els blanc-i-blaus van intentar proposar i dominar, això no es va traduir en massa perill una de les millors defenses de la categories.

Tot i que els d’Alsina es van avançar, l’avantatge va durar un sol minut. Al final, punt positiu per un Llagostera que té el goal average guanyat, cosa que guanya valor aquesta temporada, tenint en compte la igualtat que hi ha.

OLOT: PUNT D’INFLEXIÓ

El temps dirà si és massa tard o no, però la victòria de l’Olot ha arribat, després de set jornades. I amb contundència. Els de Gabri Garcia van superar l’Andorra, segon classificat, amb un doblet de Xumetra i un gol de Juan Delgado per rematar la feina.

Triomf contundent del Barça B al Estadi Joan Cruyff // FOTO: FC Barcelona B
Triomf contundent del Barça B al Estadi Joan Cruyff // FOTO: FC Barcelona B

Tot va sortir rodó pels locals, que van gaudir de l’efectivitat que els havia estat faltant per superar l’ex equip de Gabri. Cop sobre la taula dels garrotxins que, ara, hauran de fer valer en els quatre últims partits de temporada regular.

Després de dues jornades sense sumar els tres punts, el Barça B va tornar a guanyar, i l’Hospitalet, que no aixeca el cap, va pagar els plats trencats. Els riberencs es van veure superats per un conjunt blaugrana que va dominar i va ser efectiu de cara a porteria.

En 45 minuts, ja guanyaven per 3-0. La segona meitat va seguir el mateix guió, certificant el bon estat de forma dels de Pimienta i, per contra, la dinàmica completament negativa en la que es troba inmers l’Hospitalet.

El director general de la UE Cornellà, Andrés Manzano, va seguir el partit des de la llotja // FOTO: Jordi Mestres

El director general de la UE Cornellà, Andrés Manzano, va seguir el partit des de la llotja // FOTO: Jordi Mestres

VICTORIA BALSÀMICA

Tot i haver sigut una setmana convulsa a Lleida i que les paraules del president Albert Esteve no van agradar gaire a Molo, els futbolistes del conjunt de la Terra Ferma van respondre al camp amb una victòria molt important al Municipal del Cornellà.

Un gol de falta directa de Marc Martínez a l’inici del partit va acabar valent la victòria, en un partit trabat i amb molt poques ocasions. Malgrat tots els problemes, el Lleida segueix deixant clar que és candidat als playoffs d’ascens.