L’Hospi ‘guanya’; Sants, Igualada i Banyoles recuperen

En la pitjor jornada de Lliga en l’aspecte golejador (17), ni el descans obligat de l’Hospi li resta punts, ja que els seus perseguidors empaten, menys l’Europa. Per baix, prenen aire Sants, Igualada i Banyoles

Figueres, Vilassar, tercera
Golejada del Vilassar a Figueres/FOTO: UEF

Vuitena jornada de la segona volta i la pitjor de totes en l’aspecte golejador, ja que només s’han marcat 17 gols dels quals 4 són locals per 13 visitants; és a dir, 1 triomf local (per primera vegada aquesta Lliga), 4 empats i 4 victòries a domicili perquè l’equip líder de Risueño, amb descans obligat pel ‘nyap-Reus D.’, augmenti a sis els punts de diferència respecte a un Terrassa que va causar una pèssima impressió en L’Energia i que haurà d’espavilar molt si tampoc vol perdre la segona plaça.

Clar que tampoc el Sant Andreu va poder seguir amb la seva ratxa de triomfs i no va passar del 0-0 inicial en Els Canyars. Els de Miki són especialistes lluny de casa seva, s’han fet forts i miren cap amunt amb decisió; els d’Azparren es van estavellar amb els pals (Josu i Elhadji) encara que també a Kevin Díaz (92′) li va passar el mateix.

L’únic que es va salvar va ser l’Europa, el primer que va saltar a jugar a Les Grases i el primer que va resoldre amb gols d’Eric López (35′) i de Cano (49′) encara que els graciencs van poder haver augmentat el seu triomf. Li trepitja els talons un Peralada llançat amb gol de Berto (58′) en el Municipal de Vilafranca que val or. 11 jornades sense perdre porta l’equip xampanyer d’Albert Carbó. Només 4 punts els distancia de la quarta plaça.

Horta, Banyoles, Tercera
Horta i Banyoles no van passar del zero/FOTO: @pere_1969

Hat trick de Gonpi en 9′

La gran golejada es va produir a Vilatenim amb un 0-5 favorable al Vilassar Mar que fa molt mal als de Figueres. Atenció als tretze gols que porten encaixats els de Javier Salamero en el seu quart KO consecutiu i que els deixa a sis punts del descens. Bacari (46′), Eslava (67′) i Gonpi (73′, 77′ i 82′) van destrossar als locals. L’expulsió de Uri Ayala (60′) va ajudar també al festival visitant. Atenció al barceloní Gonpi que va sortir en el minut 70 per El Harrak i va sumar un hat trick impressionant.

El quart millor visitant

També es van veure gols a Les Fontetes on els de Toni Carrillo arribaven pletòrics, però el Granollers de Solivelles va reaccionar a temps després de la seva anterior crisi. Albert Ruiz (3′) va començar molt aviat, va igualar Javi López (6′), però van decidir Ñito (21′) i, finalment, Pau Darbra (89′). El quart millor visitant de la Lliga amb 21 punts només sap guanyar o perdre però mai empatar a domicili.
Guille, Sants, Tercera
Guille, un lluitador de la UE Sants/FOTO: @Mark_SplashFoto

Quatre empats, quatre gols

En aquest cap de setmana en el qual han faltat els gols, les quatre igualades que s’han registrat van deixar a zero el marcador a Castelldefels i en el Feliu i Codina mentre que va figurar un 1-1 en L’Energia i a La Pobla. Ressenyat el 0-0 de grocs i quadribarrats, a Horta es va emportar la glòria el porter local Yamandú. La gran actuació del porter uruguaià va impedir que els de Raúl Matito (encara no ha pogut sumar la victòria) caiguessin a casa seva; Adrià Casanova va poder haver anotat per part dels blaus.

Arranz, Terrassa, Tercera
Arranz no no va poder golejar a L’Energia/FOTO: @Mark_SplashFoto

Mentrestant, a la Zona Franca, l’equip de Tito Lossio tornava a demostrar que no estan ‘morts’. Gran aplaudiment per als blanc i verds i per a les dues aficions que es van donar cita en una matinal en la qual ningú volia xutar a la porteria contrària, més greu en el cas egarenc, ja que surten sempre obligats al triomf. Tercer empat dels últims quatre partits jugats pels de Xavi Molist. Encaixar un altre gol en el 89′ no parla molt bé de la concentració.

La mateixa que li va faltar a Pobla i Manresa per a emportar-se els tres punts. Els locals, amb 6 jornades consecutives sense guanyar, van remuntar amb gol de Montero (55′) l’inicial de Biel (23′) i es van lliurar a Arnau Riera en un llançament de penal que va aconseguir desviar als de Peralta (56′). Dos minuts després va ser expulsat Óscar Sanz per La Pobla i es va notar.