L’Igualada destrueix al gran favorit

Impressionant primer triomf de l’Igualada de Moha a L’Hospitalet que anima una Lliga en la qual La Pobla ja no és invicte per culpa d’Elhadji i el Terrassa aconsegueix el primer KO a domicili de l’Horta. Atenció al ‘duel’ Miki Carrillo-David Vilajoana

CELH, L'hospitalet, Igualada, tercera
Jornada històrica per a l’Igualada a L’Hospitalet/FOTO: CELH

Mitja hora va necessitar l’Igualada del gran Moha per destruir les il·lusions d’un CE L’Hospitalet que va fer “vergonya” al seu entrenador Jonathan Risueño en la primera part. Ni la reacció de la segona va poder evitar que s’escapés el primer KO en La Feixa Llarga i deixés a tots els seus aficionats desconcertats. Van caure els riberencs, va caure La Pobla al Narcís Sala, va caure l’Horta a l’Olímpic… i va tornar a golejar l’Europa per a no variar el seu guió. I atenció a l’anècdota de la jornada amb l’enfrontament entre el tècnic del Castelledefels, Miki Carrillo, i el de l’Europa, David Vilajoana. Es diuen de tot

La “vergonya” de L’Hospitalet

Jornada (10a), rècord golejador (37- 23 locals per 14 visitants), amb 6 triomfs locals, 1 empat i 2 victòries a domicili, la ja citada de l’Igualada a L’Hospitalet i la del Vilafranca a Ca N’Anglada. Franco (1′), Oscar (27′) i Joel Solà (37′) van gelar el Municipal hospitalenc que no donava crèdit mentre Moha saltava en la banda; en la segona meitat va reaccionar l’equip local amb gols de Miquel Ripoll (51′) i un penal de Salinas (66′), però Eric Pacheco (84′) va enterrar la reacció. Miquel Jaume (88′) va marcar el 3-4 que seria definitiu.

Mentrestant, els parroquians de Ballabriga barallaven amb un Vilafranca que acumula 10/15 punts. Júnior (48′) va trencar el 0-0 inicial, Eric Via (55′) va igualar, Joel va animar al San Cristóbal però Josep Ramon Sardà (85′ i 89′) va treure l’alegria final per als d’Ivan Moreno. Per cert, segons informa el company Lluís Muntaner “En el partit vs San Cristóbal-Vilafranca @EricVia10
ha arribat als 150 partits oficials amb la samarreta del @FCVilafranca i ha marcat 4 gols (un d’ells el que ha assolit avui de falta)”
Eric Via, Vilafranca, Tercera
Eric Via, 150 partis amb el Vilafranca/FOTO: Lluís Muntaner
Es compleix la paraula de Domi
Ho va dir a Futbolcatalunya el jugador del Terrassa, Domi Berlanga: “2-0, gols d’Arranz i Pelegrí”. Segur que no li sap greu que el segon l’anotés Alex Fernández (71′) per als de Xavi Molist i així recuperar-se de la derrota a Les Grases; van caure els del Feliu i Codina per primera vegada aquesta Lliga fora de casa davant un dels favorits del grup que sabia el que els esperava. D’aquesta manera l’Olímpic continua intractable amb 5 triomfs en els seus 5 partits. Només dos punts separen al setè del segon en la classificació.
Pelegrín, Arranz, Terrassa, Tercera
Una parella de cracks. Pelegrín i Arranz/FOTO: TERRASSA

Per la mínima també val

Els qui es van treballar el triomf fins al final van ser Sant Andreu i Figueres. Els quadribarrats van deixar a Elhhadji que cavalqués a plaer, es creués el camp i definís enfront d’Arnau Riera (quart gol que encaixa) però ningú podrà qüestionar el liderat per part dels d’Albert Company. Els d’Azparren ja estan en promoció d’ascens.
També li va costar a la Unió enfront dels guerrers del Cerdanyola. Bora Barry (20′) va golejar per als blanc-i-blaus encara que Cano, des del punt de penal, va remarcar l’empat final del xoc que deixa als vallesans (12 punts) en una 12a plaça atapeïda perquè li segueixen 5 rivals amb 11, entre ells els de Xavi Agustí.
Sant Andreu, Tercera, Elhadji
Gol clau d’Elhadji /FOTO: UESA

Només un empat

L’única igualada del cap de setmana es va donar en El Congost. Els d’Andreu Peralta, amb 8 dels seus últims 15 punts jugats, van aconseguir remuntar quan semblava realment complicat. Bertomeu (45′) va col·locar un 0-1 per al Peralada que no va poder sumar el seu quart triomf consecutiu.

Tres golejades, tres

17 gols es reparteixen entre el Nou Sardenya, Granollers i el Xevi Remon. Especial distinció per l’Europa amb 26 en els 10 partits de Lliga, a només 2 de l’Hospi, i amb 13 anotats a casa seva en els seus últims tres partits. En aquesta ocasió el perjudicat va ser un Castelldefels que no guanya desde la 5a Jornada. Alberto (14′), Prats (37′), Gabi López (70′) i Jordi Cano (80′ i 83′), pels locals, i Silva (p. 62′) amb Sergi Gestí (81′) van ser els realitzadors.

Un menys es va aconseguir en el carrer Girona per a un Granollers que també mira a play off. Atenció als de José Solivelles que porten una bona marxa i amb només 8 gols encaixats (Sergio Fernández va rebre avui dos). Prior (7′) va marcar per als de González, l’habitual Oriol Molins va igualar (17′) i Albert Ruiz (24′) va encaminar el triomf final; Gibert va empatar (30′) i van decidir Pau Darbra (penal, 37′) i Alex Castillo (83′).

Finalment, a Vilassar, els de Peque mantenen invicte el Xevi Remon. No es fiaven de la visita del cuer Sants i bé van fer perquè els blanc i verds van igualar amb Navarro (23′) el gol inicial de Bakari (8′). Ja en la segona part els locals van anar per feina i Mendo (51′) i Cano (82′) van enfonsar als del Tito Lossio.