Ple per a Europa, Granollers i Santfeliuenc

Tres de tres. Així es resumeix la setmana dels 9 punts per a Europa, Granollers i Santfeliuenc, una 14a Jornada en la qual ha dimitit Miguel López al capdavant del Martinenc

‘Capicano’ contínua marcant gols/ FOTO: CE EUROPA

Urpada amb honors de l’Horta a L’Hospitalet. Triomf fabulós pels de Nacho Castro (en la graderia) que els fica a la quarta plaça de la promoció mentre expulsa als de Xavi Molist, amb dos partits menys, de la zona d’elit.

Atenció al segon triomf hortenc (10/15 últims punts) fora del Feliu i Codina amb gols de Nahuel (80′) i Casti (52′) des de la frontal. Va retallar, de penal, Cristian Alfonso (87′) per res. Els riberencs sumen tres derrotes fins al moment.

En números: 14a Jornada, amb 4 triomfs locals, 2 empats i 4 victòries a domicili. S’han anotat 22 gols (13/9). (Veure CLASSIFICACIÓ)

9 de 9

Els qui han aprofitat molt bé aquesta setmana de 9 punts han estat Granollers, Europa i Santfeliuenc. Esplèndid el conjunt vallesà amb deu jornades consecutives invicte (cinc victòries una darrere d’una altra), ja que superar al San Cristóbal, inèdit fora de Ca n’Anglada, no és feina fàcil. Oriol Molins (43′) va anotar el primer gol i Martí Soler (68′) va culminar una bona jugada d’equip; el pitjor pels de José Solivelles va ser la lesió del porter Sergio Fernández. Pau Darbra (87′) va col·locar el 3-0 i Tom va treure l’orgull parroquià.

Al matí, l’Europa va anotar la seva tercera victòria seguida (11 sobre últims 15 punts) en la seva visita a L’Energia. Cano ‘va caçar’ una pilota en el 63′ i Soto va provocar l’alegria gracienca (71′) amb un tret sec i dur que va superar a Yamandú. Els blancs i verds segueixen sense guanyar a casa seva.

Tot el contrari que el Santfeliuenc. Com ha canviat la cara l’equip d’Andrés González! Vilafranca (2-0), Cerdanyola (2-4), i aquest diumenge, Sant Andreu (2-1) han caigut i ja veuen el futur molt més optimista. Ton Alcover (10′) va col·locar la seva habitual falta directa, rebot inclòs, però van remuntar David López (65′) i Rom, una altra vegada Rom, (87′) també amb un cop directe. Tercer KO a domicili pels d’Azparren que fan un pas enrere en les seves aspiracions de lliga.

Triomfs balsàmics i adéu a López

Tampoc es poden queixar de com els ha anat la setmana total la UE Figueres amb el seu segon triomf consecutiu, La Pobla de Mafumet d’Alberto Gallego (2/3), el líder Llagostera (va repetir gol l’osonenc Gil Muntades) o el Cerdanyola. Pels de Joan Esteva, Ricard Mercadé (63′) va fabricar un gol d’or davant un Ascó cremat amb 9 futbolistes en el camp. A més a més, a Vilafranca, se’n recorden molt de Victor Oribe encara que el seu retorn enfront dels de Toni Carrillo (10/18 lluny de Les Fontetes) no es va traduir en res positiu.

Urpada del Horta en L’Hospitalet

Qui pitjor va sortir aquest cap de setmana va ser Miguel López. El brau tècnic va presentar la seva dimissió en encaixar una duríssima derrota en la seva visita a La Pobla; Montero (2), Jesús (p.), Kone i Alberto García van golejar a Juanmi.

Empats a zero

Dos xocs van acabar com van començar. Sta. Coloma i Terrassa no van superar aquesta barrera inicial que deixa als colomencs a la 17a plaça i als egarencs a la 7a. Els de Toni Díaz han perdut la meitat dels punts jugats a casa (10/21), igual que el Terrassa de Cristian García en l’Olímpic, encara que el seu futbol mereix una mica més.

Per contra, el Prat es recondueix, encara que sigui amb un empat, i el filial d’Albert Company segueix invicte després de cinc partits i amb només 12 jugats ara per ara.