Torna el Torneig d’Històrics Femení del Futbol Català

Aquest cap de setmana es disputa al Municipal del Guinardó el renovat Torneig d’Històrics Femení del Futbol Català amb quatre equips participants: CE Sabadell, FC Martinenc , CE Júpiter i UE Sant Andreu

PREMSA HISTÒRICS
8 i 9 de setembre al Municipal del Guinardó/ FOTO: HISTÒRICS

Després de diversos anys d’absència, l’organització del Torneig d’Històrics del Futbol Català ha decidit recuperar aquest 2018 el torneig Femení, i ho farà aquest 8 i 9 de setembre al Municipal del Guinardó.

La primera semifinal, entre el CE Sabadell i l’amfitrió FC Martinenc es disputarà el dissabte 8 a les 18h de la tarda, mentre que a continuació, a les 19:45h se celebrarà la segona semifinal entre el CE Júpiter i la UE Sant Andreu.

Els partits seran de dues parts de 40 minuts i els vencedors es classificaran per a la final de diumenge dia 9. El mateix diumenge, a les 17:30h es disputarà el partit pel tercer i quart lloc entre els dos perdedors de les semifinals. La gran final es disputarà a les 19:15, i el guanyador podrà celebrar el títol del Torneig d’Històrics, una manera sensacional de començar la temporada per a qualsevol dels equips participants.

La voluntat de l’organització del Torneig d’Històrics del Futbol Català és consolidar amb el pas dels anys la seva modalitat femenina i que creixi en un futur proper. La XXXIII edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català es va disputar aquest passat mes d’agost amb el triomf del CF Badalona, que es va imposar a la final per penals a la UE Sant Andreu, després d’una setmana de gran futbol amb 12 equips participants. Ara és el torn de l’Històrics Femení, amb entrada gratuïta al Municipal del Guinardó.