Ascens i gran festa per al San Mauro

La festa de l’ascens del San Mauro es va viure amb rotunditat a Sant Pere Molanta. Els visitants van golejar (2-7) i van complir amb el seu gran objectiu. El curs vinent jugaran en Segona Catalana

EDUARDO BERZOSA
El San Mauro jugarà la propera temporada a Segona Catalana / FOTO: PACO DÍAZ

Campions! Campions i amb superioritat. El Sant Mauro de Sta Margarida de Montbui va veure el seu somni complert aquest passat diumenge en el camp Municipal de Sant Pere de Ribes. El 2-7 final, a falta de tres jornades per al final d’aquest Grup 12 de la Tercera Catalana, deixaa la plantilla que dirigeix Andrés Esteban en tot l’alt i que presideix Jaime Rojas Sepúlveda.

El Sant Mauro, amb 129 gols a favor per 36 en contra, pot treure pit per mantenir-se invicte a la seva casa doncs solament va cedir un empat a un davant la Joventut Ribetana. Impressionant!; és més, només ha encaixat 10 gols en el seu Municipal.

A l’apartat de golejadors cal prendre nota: primer i segon realitzador del grup són locals amb el Pitxitxi Carlos Simón al capdavant (42), un més que el seu company Pedro J. Calvo (31), i, una mica més lluny, Aitor Martínez (22). En total, 95 gols entre els tres futbolistes citats del total del seu equip (73’64%).

PLANTILLA SAN MAURO UD

José García, Navarro, Sergi, Cristian,  Said, Guerra, Alex Llanas, Alex Rivero, Eric, Enric Palet, Carlos Simón, Aitor, Toni Moya, Albert, Oscar Simón, Alex Zamora, Sergio Mora i, Pedro Calvo (capità). Delegat camp: Juan Pedro Moreno. Delegat equip:  Sr. Rius

 

Els de Sta Margarida són lois campions del grup XII de la Trecera Catalana/ FOTO: PACO DÍAZ