La UE Sants treu profit de l’empat entre l’Andorra i l’Horta

A falta de tres jornades per al final d’una Lliga igualada i que mereixerà l’atenció fins al últim segon, ningú pot encara cantar victòria. La va aconseguir la UE Sants a casa seva mentre Horta i Andorra van igualar a res, com en la primera volta. Per a baix, tampoc ningú es resigna

Empat a zero a Andorra/ FOTO: FC ANDORRA
Empat a zero a Andorra/ FOTO: FC ANDORRA

Nou punts més. Només nou punts més i es posarà punt final a una Lliga en la qual es pateix tanta por a dalt com per a baix o, potser, molt més per a baix, ja que els descensos compensats i no compensats poden crear un autèntic desastre. Val més fixar-nos, per ara, en el que hi ha per davant i després ja arribaran les matemàtiques i els ‘miracles’.

Jornada 31a en aquest Grup I de la Primera Catalana, amb 4 triomfs locals, 5 empats i cap victòria a domicili. Atenció a aquests resultats molt ajustats en aquest cap de setmana en els quals un gol pot donar vida o condemnar a qualsevol i els nervis es noten moltíssim. Fins a cinc partits van acabar amb empat, quatre marcadors es van solucionar amb 1-1 i un únic 0-0. (CLASSIFICACIÓ)

EMPAT A RES

Tot va començar aquest passat dissabte a Andorra en el duel entre el conjunt d’Emili Vicente i l’Horta de Xavi Molist i tot va acabar com va començar i com també va acabar el xoc de la primera volta. Incapaços cap dels dos de fer un gol, quan es pot perdre, el millor es empatar i això va ser el que van fer dos rivals el final de temporada dels quals parteix amb avantatge de l’Horta de quatre punts. Els andorrans superen la seva ratxa de tres KO consecutius, no guanyen, però tampoc perden mentre que els del Feliu i Codina sumen la seva segona igualada seguida.

Amb aquest marcador va jugar la UE Sants en el camp de l’Energia front en un Tona en situació de descens. Es van avançar els de Tito Lossio (Jonathan 16′), però Mendoza (41′) va igualar de cara a una segona part igualada i que Adrián Navarro decidiria (70′) per a alegria blanc-i-verd. Triomf local que ja ha sumat 7 dels últims 9 punts disputats mancant jugar-se aquesta plaça de promoció a Ripollet, davant del Vic i l’Andorra.

Pas enrere per al filial del Llagostera en la seva visita a Lloret i urpada del Martinenc en la seva sortida a Fontajau, ja que dos gols de Traoré i Roland Garrós donen tres punts als ‘diables vermells’ que li deixen a quatre punts d’un somni llunyà.

Victòria del Masnou a casa seva/ FOTO: CD Masnou
Victòria del Masnou a casa seva/ FOTO: CD Masnou

BENVINGUTS ‘A L’INFERN’

Per a baix, també es ven molt car el descens. De fet, només Tona i el cuer FP Hermes han caigut aquest cap de setmana, doncs Avià i Ripollet van empatar enfront de Mollet i Manresa, respectivament, mentre el Masnou de Carlos Torres va derrotar a l’últim classificat. La ‘cataracta’ de descensos que s’arrosseguen des de la segona B i passen per la tercera provocaran un caos en la Primera Catalana mancant que els ascensos compensin aquestes males notícies.