El fortí de la UE Rapitenca

Vuit partits disputats a casa i cap derrota, han convertit al Municipal de La Devesa en l’únic camp inexpugnable del grup 2 de Primera Catalana i en l’autèntic fortí de la Rapitenca

CAROLA UGRINOVIC @carolaugri
Rapitenca-Santboià: Els del Baix Llobregat Santboia, un dels unics que han empatat a la Devesa
Rapitenca-Santboià: Els del Baix Llobregat Santboia, un dels unics que han empatat a la Devesa / FOTO: @DAVID FERRER71

Amb el final de la primera volta, molts equips comencen a posar les notes a aquests primers 4 mesos de competició. Si algun conjunt es mereix una nota alta aquest és la UE Rapitenca. Després d’una temporada passada un tant convulsa amb canvi d’entrenador inclòs i patint fins al final per a salvar la categoria, l’arribada aquest estiu de Germán Inglés a la banquesta de Sant Carles de la Ràpita, ha provocat que l’estabilitat i la calma s’instal·lin dins de  l’entitat del Montsià.

Tranquil·litat que es reflecteix a la classifciació on són vuitens amb 23 punts. Quina és la clau d’aquest èxit? La resposta és clara: els excel·lents numeros aconseguits a casa que han fet del Municipal de La Devesa un autèntic fortí. Cap dels vuit equips que fins ara han passat per les Terres de l’Ebre han estat capaços d’emportar-se els tres punts. Tan sols Balaguer, Santboià (teòrics favorits per ascendir) i Igualada han esgarrapat un punt del Municipal, convertint a la Unió Esportiva en l’únic conjunt invicte, com a local, del grup 2 de Primera Catalana.

Una gran primera volta a casa que ha equilibrat la irregularitat mostrada lluny.

DE RÈCORD

Cada any que passa, la Rapitenca es supera i les seves estadístiques a casa milloren. Els actuals numeros suposen un rècord respecte a les dues temporades anteriors on, per aquestes alçades, els de l’Ebre ja havíen perdut algun matx a La Devesa.

Les 11 jornades que van romandre invictes l’any passat, es queden lluny de les 17 que porten fins al dia d’avui. Dades que demostren el creixement continu i la fortalesa d’aquest equip el qual, de rècord en rècord s’està consolidant com un dels millors locals de la categoria, infligint una certa por als rivals que han de passar pel Municipal.

 Cap derrota a la Devesa aquesta temporada 2016-2017
Cap derrota a la Devesa aquesta temporada 2016-2017

Aconseguirà algú acabar amb l’imbatibilitat de  la  Rapitenca? Podràn els de Germán Inglés completar tota una temporada sense perdre a casa i batre un altre rècord? Només el temps podrà desvetllar aquestes incògnites però, sense cap mena de dubte, qui vulgui guanyar al fortí rapitenc haurà de suar de valent i deixar-se la pell al camp.