Aleix Feixas: “Neymar, Messi o Cristiano són únics i a mi no em coneix ningú”

Té només 25 anys i ja porta marcats 9 gols a la Lliga. No perdin detall del darrer anotat per Aleix Feixas (Palamós) aquest diumenge a La Verneda. Minut 89!

@ManuelSeguraM
Aleix Feixas (Palamós), autor del gol de la 30a Jornada a 3a Divisió
Aleix Feixas (Palamós), autor del gol de la 30a Jornada a 3a Divisió

La xilena que es va fabricar aquest passat diumenge Aleix Feixas a La Verneda val el seu pes en or. El gironí es va tornar boig d’alegria, igual que el Palamós i, per descomptat, el seu tècnic Joan Mármol. Amb una facilitat magistral, el seu company Cristian Del Moral li va col·locar una assistència de luxe amb aquesta cama esquerra d’or que té el barceloní a la vora de l’àrea petita del Júpiter. No va tenir molt temps per pensar I va rematar de xilena per col·locar l’1-2 per al seu equip en el minut 89. A partir d’aquí, la bogeria.

“I qui no es torna boig amb un gol així i a l’ultim minut? Tinc la xicota contenta amb la celebracio. Complicat de descriure, va ser un ‘centro’ molt ràpid i el primer que em va venir pel cap va ser fer la chilena per tal i com estava colocat i per sort va acabar amb gol” diu amb una gran alegria mentre segueix per televisió el partit entre Granada i Espanyol perquè “sóc perico, sí”.

 

Les referències als grans cracks professionals del món del futbol s’han multiplicat a les xarxes socials encara que el davanter del club degà de Catalunya sap que “Neymar, Messi o Cristiano són únics i a mi no em coneix ningú”.

Falsa modèstia encara que aquest jugador de Joan Mármol ja porta 9 i no descarta igualar al gran Triguerinho, ara amb ‘només’ 17. No li vindria malament al seu equip, ja que els palamosins miren el descens a 7 punts i encara queda molt per jugar-se “el que és important és salvar al Palamós, és el degà i mereix estar el més alt possible”.

Criat a la Penya Bons Aires on va estar fins a l’edat cadet, va compartir Figueres i Europa a la seva etapa juvenil per iniciar-se com amateur al Guíxols i al Figueres on va pujar a Tercera Divisió.

Peralada va ser la seva penúltima referència durant tres anys i allà també va tocar la glòria, doncs també va sumar un altre ascens a la categoria de bronze amb 16 gols a l’última. A partir de desembre del passat 2015, el Palamós “on estic molt a gust”. No és per menys: 9 gols i alguns, com l’últim, per a les hemeroteques i les videoteques.