Cita amb els ex a la Nova Creu Alta

Sabadell i L’Hospitalet no es trobaven a la lliga des del 2011. Molts dels seus jugadors han vestit les dues samarretes. És el partit dels ex

JORDI MESTRES @jordimestres7
Sabadell-L'Hospitalet, la batalla dels ex // FOTO: cesabadell.cat, uecornella i Futbolcatalunya
Sabadell-L’Hospitalet, la batalla dels ex // FOTO: cesabadell.cat, uecornella i Futbolcatalunya

Les trobades amb els ex no solen anar gaire bé. Segones parts no solen ser bones, diuen també. Podríem tirar de tòpics i ompliríem un text sencer, però no és el cas. Set ex de L’Hospitalet han fitxat pel Sabadell aquest estiu, inclòs l’entrenador. Per l’altra banda, no n’hi ha tants, però Déu n’hi do. El tècnic Martí Cifuentes va ser segon a la Nova Creu Alta, mentre que Óscar Sierra també va vestir l’arlequinada. Hospi i Sabadell, Sabadell i Hospi, están estretament relacionats. El de diumenge, serà un partit especial per a molts dels protagonistes.
Ho admetia el mateix Valentín Merchán aquesta semana en roda de prensa: ‘El partit del proper diumenge és especial per a molts de nosaltres. Personalment em vaig trobar molt bé a l’Hospitalet, em van tractar fenomenal.’. 108 partits com a riberenc. Es diu aviat. També van fer historia a pocs metres de Bellvitge Miguel Álvarez, Agustín, Lucas Viale o Craviotto i també van vestir la riberenca Osado i Pirulo.

A l’altre costat també hi ha presencia d’alguns ex. No és només cosa del Sabadell. Óscar Sierra va jugar 62 partits i va marcar 3 gols amb l’arlequinada. Fins i tot, va aconseguir un ascens a Segona B. Per la seva part, Martí Cifuentes va formar part del futbol base i va arribar a ser segon entrenador del primer equip. Amb tant d’ex, només es pot esperar un bon espectacle el proper diumenge per la tarda. L’escenari immillorable, ja està servit.