Pobla Mafumet-Prat, de ‘campionat’

Després de l’aturada per vaga el passat cap de setmana, torna la normalitat. Aquesta setmana però, s’han disputat dos partits. La Montañesa guanyava 0-1 al camp del Castelldefels, mentre que el Vilafranca guanyava al Rubí per 1-0

El Prat vol guanyar a la Pobla / FOTO: AE PRAT/PACO CARRASCO

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER

El Rubí, es queda amb 40 punts i s’haurà de veure que fan els seus perseguidors el proper dia 8 d’abril. El Santfeliuenc-Terrassa serà l’únic partit de la jornada en dissabte. Els egarencs, tindran la gran ocasió per pressionar de cara diumenge a l’Europa. Això si guanyen al Santfeliuenc, equip que sembla haver millorat els seus resultats darrerament amb tres empats i una victòria de manera consecutiva.

Diumenge el matí s’obre amb un duel a la zona baixa de molta intensitat. El Gavà, que suma dues victòries seguides en lliga, rep al Martinenc, equip que també està en un bon moment després de sumar 4 dels últims 6 punts. Els dos equips, separats per només dos punts es troben lluitant per no baixar.

El líder de Tercera Divisió, la Pobla de Mafumet, s’enfrontarà al Prat, en un gran partit que es disputarà ni més ni menys que al camp del Gimnàstic de Tarragona, en un partit que seguirem des de El Travesser amb especial atenció. La Pobla, líder de la categoria amb 47 punts, rep a un Prat que busca mirar el play-off després d’una molt bona recuperació en els darrers mesos de competició.

L’Ascó, a dos del liderat de Tercera Divisió, té 10 punts de marge respecte el cinquè classificat. Aquesta jornada rep a casa al penúltim classificat, el Castelldefels, que no guanya des del passat 14 de desembre, ha de puntuar per seguir molt aprop de la salvació.

El Rubí, que ve de perdre entre setmana, jugarà a casa un partit complicat. Rep al Palamós, quinzè classificat amb 29 punts. Els dos equips encadenen dues derrotes consecutives. El Palamós, es troba a cinc punts del descens directe, mentre que el Rubí està en play-off amb 5 punts i un partit més que el cinquè.

L’Europa té un partit trampa. A casa, tot i estar molt sòlid, haurà de fer un bon partit per a superar a un Vilafrancaque ve de superar a un equip de play-off aquesta setmana. Desens, els d’Ivan Moreno, tenen 32 punts, i s’estan allunyant de la zona baixa.

La UE Figueres i Montañesa, amb 33 punts -la Monta amb un partit més- busquen seguir escalant posicions a la taula classificatòria, s’enfrontaran amb Cerdanyola i CD Masnourespectivament. El Cerdanyola, té dos punts menys que el seu rival, mentre que el Masnou, en té 30, i encadena set derrotes consecutives.

El Peralada, que va retornar a la victòria després de dos partits, té el repte de tornar a guanyar a casa enfrontant-se al Sabadell B, un equip que per contra, ve d’una victòria després d’un seguit de partits sense guanyar. El filial sabadellenc està a cinc punts del descens.

Un segon partit directe a la zona baixa és el que disputarà a dos quarts de cinc de la tarda de diumenge el Manlleu i Vilassar de Mar. Els locals, marquen la salvació amb 24 punts, però té els mateixos que el primer que està dins. Per contra, porta quatre partits sense guanyar. Rep al cuer, que està a 11 punts de la salvació i que una victòria a part de trencar una molt mala dinàmica, podria capgirar la situació d’un equip que o bé reacciona ja o és carn de canó de Primera Catalana.

Dissabte
Santfeliuenc-Terrassa 18:00h

Diumenge
Gavà-Martinenc 11:30h
Ascó-Castelldefels 12:00h
Cerdanyola del Vallès-Figueres 12:00h
Montañesa-Masnou 12:00h
Europa-Vilafranca 12:00h
UE Rubí-Palamós 12:00h
Pobla de Mafumet-AE Prat 12:00h
Peralada-Sabadell B 17:00h
Manlleu-Vilassar de Mar 16:30h