Sehou, Ustrell, Walid i Carlos Martínez, de dos en dos

Cinquena jornada de Lliga a Tercera Federació i paper destacat per a golejadors com Sehou, Ustrell, Carlos Martínez i el Pitxitxi Walid que van marcar dos gols cadascun aquest diumenge passat

El davanter vallesà Sehou Omar va aparèixer quan més falta feia // FOTO: JGFD
El davanter vallesà Sehou Omar va aparèixer quan més falta feia // FOTO: JGFD

No sols marquen de dos en dos sinó que els seus gols són decisius o, com a mínim, ho han estat aquesta cinquena jornada de Lliga. Mentre el colomenc Walid ja acumula 5, l’arlequinat Miquel Ustrell forma part d’un nombrós grup (Minsu Kim, Miguel Fernández, Marc Roquet, Boris Garrós, Martín Alonso i Alvaro Vázquez) amb 3 cadascun.

Li segueixen en aquesta llista privilegiada un altre bloc de golejadors, amb dos, entre els quals està l’ilerdenc Carlos Martínez i el riberenc Sehou Saar.

DE DOS EN DOS I GOLS DECISIUS

El cuer FE Grama pren així gràcies als dos encerts d’un Walid extraordinari cridat a confirmar-se com una de les grans apostes del campionat. Tercera temporada a la Tercera Federació i nou Pitxitxi en superar l’exlíder Prat al Sagnier.

També va fer de líder el vallesà Sehou Omar Sarr amb l’Hospi quan més falta li cap al seu equip. En el primer va superar al badaloní Juanvi (64′) i en el segon (67′) va saber sorprendre el porter rival. Els riberencs tornen a zona de promoció encara que sigui la cinquena plaça.

Dos gols de Carlos Martínez van ajudar el primer triú de l'equip del Pla d'Urgell // CAPTURA TV Mollerussa
Dos gols de Carlos Martínez van ajudar el primer triú de l’equip del Pla d’Urgell // CAPTURA TV Mollerussa

D’altra banda, doble alegria va sentir també el sabadellenc Ustrell a la seva visita al Nou Sardenya per a igualar el dol de filials. Primer va col·locar l’1-1 (34′) i, poc després, va avançar als seus (64′) des del punt de penal. Tercer gol de Miquel després d’estrenar-se enfront del Mollerussa en la segona jornada de Lliga.

I, finalment, decisiu també Carlos Martínez per als de Moha Yaagoubi enfront del Tona. Va col·locar el 2-0 (4′) i el 3-0 (8′) en només quatre minuts de joc. Primer i sonor triomf del conjunt del Pla d’Urgell en aquesta Lliga.