I diumenge 13… Sant Andreu-Sabadell

Això serà la pròxima jornada (setena), però la 6a deixa 5 victòries catalanes, dos empats i 2 KO. Només el conjunt de David Català i el Elche I. continuen invictes

Encara que només sigui la 7a jornada de Lliga, sempre és apassionant un Sant Andreu-Sabadell // FOTOS: CES/UESA
Encara que només sigui la 7a jornada de Lliga, sempre és apassionant un Sant Andreu-Sabadell // FOTOS: CES/UESA

Aquest cap de setmana, la Segona Federació, Grup 3 ha estat marcada per una 6a jornada de partits molt disputats, on els equips han lluitat fins al final per aconseguir punts vitals.

Els triomfs han estat, en la majoria dels casos, per la mínima, excepte la victòria de l’Espanyol B, que es va imposar amb autoritat al Mallorca B (1-3) a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio.

CONTUNDÈNCIA DEL ESPANYOL B

El Mallorca B no va poder fer front a l’efectivitat de l’Espanyol B, que va aconseguir una victòria important per mantenir-se en la lluita pels llocs capdavanters. El filial blanc i blau va mostrar un futbol directe i efectiu, aprofitant les ocasions per marcar tres gols que van sentenciar el partit.

Tot i el gol del Mallorca B, l’Espanyol va controlar el partit i va sortir amb tres punts molt importants fora de casa. GOLEJADORS: Gonzalo 71′ / Carvalho 28′ Sadik 56′ i Almansa 88′.

REMUNTADA DEL EUROPA

A Gràcia, l’Europa va superar al Torrent per 2-1 en un partit molt igualat. Els locals es van avançar al marcador i van saber gestionar l’avantatge, tot i la pressió del rival durant gran part del partit.

El gol del Torrent no va ser suficient per capgirar el resultat, i els locals van sumar una victòria vital al Nou Sardenya per a col·locar-se a la tercera plaça del grup. GOLEJADORS: Adriane 62′ i Mahicas 83′ / Roan 18′.

SANT ANDREU: TRIOMF AL 84’

Al Narcís Sala, el Sant Andreu va aconseguir una victòria ajustada (1-0) contra un combatiu Atlético Baleares. Els quadribarrats van dominar el joc però van trobar un rival molt ben posicionat defensivament. Tot i així, un solitari gol de Guille (84’) va ser suficient perquè l’equip de Xavi Molist sumés els tres punts, mantenint-se així al segon lloc de la classificació.

SABADELL SEGUEIX LÍDER

El Sabadell, per la seva banda, va aconseguir superar per la mínima (1-0, Javi 27’) un Cornellà molt combatiu. Els arlequinats van mostrar la seva solidesa defensiva habitual i van aprofitar una de les poques ocasions clares per emportar-se el triomf. Amb aquesta victòria, l’equip de David Català es manté com a líder invicte del grup amb l’Elx Ilicitano.

VAN DEN HEERIK DECIDEIX

Per la tarda, el Terrassa va sumar una altra victòria ajustada (1-0) contra el Badalona Futur. El partit va ser molt equilibrat, amb poques oportunitats per a ambdós equips, però el conjunt egarenc va saber aprofitar un gol decisiu per endur-se els tres punts i mantenir-se en la lluita pels llocs de promoció.

L’holandès Van den Heerik va aconseguir el seu tercer gol com a egarenc en culminar una fenomenal assistència de Víctor Sanchís.

OLOT-LLEIDA: REPARTIMENT DE PUNTS

L’únic empat català de la jornada (el segon va ser l’Elx I-Andratx)  va ser el 0-0 entre l’Olot i el Lleida Esportiu. Cap dels dos equips va aconseguir trencar la igualtat en el marcador, i el repartiment de punts no va acabar de satisfer cap dels contenden

I ARA… SANT ANDREU VS SABADELL

I atenció al pròxim cap de semana ja que el Narcís Sala serà l’escenari d’un autèntic partidàs entre el segon classificat, el Sant Andreu (12 punts), i el líder invicte, el Sabadell (14 punts). Els arlequinats arriben com a únic equip invicte, juntament amb l’Elche Ilicitano, fet que promet una lluita apassionant entre dos equips en gran forma.