El ‘paperot’ dels empleats investigats de la FCF tindrà ‘premi’ final

OPINIÓ El que hem publicat Mundo Deportivo i Futbolcatalunya sobre la Interlocutòria del Jutjat de Sabadell espanta qualsevol persona decent, menys els ‘jetes’ i desvergonyits. Els ‘trofeus’ estan preparats

Tots els 'premis' estan preparats per als fidels empleats i els servils directius // FOTO: FCF
Tots els ‘premis’ estan preparats per als fidels empleats i els servils directius // FOTO: FCF

Però la Jutgessa només veu indicis, indicis i més indicis, i tot apunta a l’acusació final. 88 persones dient que els han falsificat les firmes, això no passa ni en una república bananera. No es pot tenir tan poca traça perquè a més es descobreixin tantes firmes falses.

Els clubs de tota Catalunya (215) de passeig fins a la Notaria Simon-Navarro de Sabadell? Al final no hi va haver viatge de passeig. Sembla que això no cola per a la jutgessa.

EMPLEATS INVESTIGATS I ANGOIXATS

Avui no parlarem dels caps pensants de la FCF que surten “tan ben tractats” a la interlocutòria de la jutgessa. Ja en tenen prou amb lo seu…perquè a més multipliquen el seu temps a Madrid i no sabem si també el seu sou. Increïble, però cert, quina mala sort per Soteras i Calle, incendis a la FCF i incendis a la RFEF. Quan són junts, la mala sort s’imposa. No ho pot ser.

Avui parlarem dels treballadors investigats, als que un jutjat de Sabadell … els posa al “peu dels cavalls”. Suposem que han d’estar una mica angoixats i segur que no s’ho mereixen …
com sí que es mereixen un gran ‘premi’

Falsedat en document privat, falsedat en document públic i administració deslleial. Alguns d’ells pensaran “què he fet jo per merèixer això?”. O com deia aquell, “si ho sé, no hi vinc”.

A QUANTS ANYS DE PRESÓ EQUIVAL CADA DELICTE?

Segurament no pensaran res, com són bons treballadors, segur que han complert ordres del Cap i tot aquest embolic no els traurà el son. El que no se sap és si el seu Cap els ha dit a quants anys de presó equival cada delicte dels que posa la jutge a la seva interlocutòria. Només faltaria que a la jutgessa se li acudís acusar-los d’algun delicte més després de tota la investigació.

No hi ha cap “bonus” que resisteixi una acusació d’una jutgessa. L’endemà pot ser un “infern” per a qui pugui sortir acusat d’una broma capritxosa de mal gust de ments “benpensants”. Què diran a les seves famílies si algun en surt acusat?.

ACORDS INDIVIDUALS AMB FISCALIA?

Per preguntar que no hi quedi, què passarà si algun dels investigats comença a arribar a acords individuals amb fiscalia? No és la primera vegada que passa, i al final ningú vol llençar per la borda el seu futur i la seva família per un simple ‘bonus’ i els castells s’ensorren a l’aigua. Algun ja ha pensat com seria el seu dia a dia fora de la FCF?

Comencem a donar noms, actuals treballadors federatius, que tenen les mans tacades? Els donarem perquè han estat massa els acomiadats sense mediar una paraula perquè, quan es perd la decència, hom s’ofega a la seva pròpia merda.