Una Copa Catalunya per ‘contraprogramar’ la Champions

Aquest dimecres, mentre els focus del futbol europeu estaran centrats en la Champions, a Catalunya es disputarà una competició que, tot i tenir menys repercussió mediàtica, continua sent important per al futbol local: la CopaCat

Visita de la UE Olot de Pedro Dólera a Can Zam // FOTO: CF Singuerlín
Visita de la UE Olot de Pedro Dólera a Can Zam // FOTO: CF Singuerlín

Copa Catalunya o Champions League?. O, una en directe, i una altra, per qualsevol dispositiu per a no assabentar-te de res. La CopaCAT que ha esdevingut una cita clàssica en el calendari esportiu català, enfronta equips d’arreu del territori; i ho fa en una competició marcada per la proximitat, l’orgull i la passió per l’esport.

Aquest torneig ofereix als clubs de categories inferiors l’oportunitat de mesurar-se contra rivals de major nivell. Tot i què, en aquest torneig els grans equips, com FC Barcelona o RCD Espanyol, solen presentar-se amb els seus jugadors menys habituals. Malgrat això, la il·lusió de jugar contra entitats de tanta tradició sempre genera grans expectatives en els equips més modestos.

VEURE PARTITS COPA CATALUNYA 4a ELIMINATÒRIA

VEURE PARTITS DE CHAMPIONS 2A JORNADA

‘CONTRAPROGRAMACIÓ DE LA FCF’

Aquest dimecres, coincidint amb la jornada de la Champions League, els aficionats del futbol català tindran l’oportunitat de gaudir de partits apassionants a escala local. Tot i que la Copa Catalunya no té el ressò internacional de la màxima competició europea (evident), representa una oportunitat única per als equips catalans d’aconseguir un títol i de guanyar-se el reconeixement dins del panorama futbolístic regional.

La ZEM de l'històric Júpiter espera el partit Inter Barcelona- Mollerussa // FOTO: CFJM
La ZEM de l’històric Júpiter espera el partit Inter Barcelona- Mollerussa // FOTO: CFJM

La rivalitat entre clubs de proximitat i l’ambient familiar que es viu a les graderies fan d’aquesta competició una festa del futbol català. Molts aficionats optaran per seguir els partits d’aquesta competició més propera, que destaca per la seva rellevància per als equips participants.

Així doncs, mentre les estrelles europees de Champions brillen als grans estadis d’Europa, la Copa Catalunya continua amb la seva pròpia màgia, oferint espectacle i emoció al cor del futbol català.