Tremenda garrotada per al Sant Andreu a Cornellà

A la cinquena va ser la vençuda per als verds (4-1) enfront d’un Sant Andreu que va fallar una pena màxima i se’n va enfonsar

Quatre gols li van donar la primera victòria de la temporada als verds // FOTO: UESA
Quatre gols li van donar la primera victòria de la temporada als verds // FOTO: UESA

Difícilment es pot entendre la segona derrota d‘aquesta Lliga de la UE Sant Andreu a la seva visita al Municipal de Cornellà per 4-1. No obstant això, aquí està aquest KO enfront d’un necessitat Cornellà que de la mà de Genís Sampietro va golejar davant la seva afició.

Va ser fallar una pena màxima Josu, minut 30, amb gran encert del porter Rubén Miño, i els quadribarrats se’n van enfonsar. Javi Serra (37′), Mateo (penal, 45′ i 52′) i Izan (58′) van tancar el primer triomf de la UEC.

L’honor visitant el va salvar Oliva (63′) per a una UESA que rep la seva segona derrota consecutiva i que el pròxim cap de setmana espera l’At. Balears

OPINIONS CORNELLÀ – SANT ANDREU

XAVI MOLIST (Tècnic Sant Andreu)

“Avui han sortit malament mil coses i no hem tingut sort de cara a gol. Millor que s’ajunti tot en un dia, però estem fotuts i hem de donar-hi la volta ràpidament, venen partits complicats.”

“Hem de ser conscients que és una lliga molt llarga i igualada i només nosaltres i el Sabadell [i el Mestalla] tenim tres victòries. Això diu molt de la igualtat que hi ha ja que vam fer tres bons partits que vam guanyar per la mínima, i ara hem patit dues derrotes dures”.

“Hem de fer el ‘reset’ i ser un equip millor defensivament i treballar-ho molt durant la setmana. En atac l’equip fa coses molt bé, arrisquem, fem bon futbol i tenim possibilitats de marcar, però hem de tenir equilibri i hem de millorar la defensa i tenir confianç”.

ALEGRIA VERDA AL MUNICIPAL