“Sembla que haguem trepitjat merda”

Paraules del tècnic de la UE Olot, Pedro Dólera, després de confirmar el seu tercer KO al seu tercer partit de Lliga, però això només ha fet que començar

Pedro Dólera sap molt bé el que són les ratxes al món del futbol // FOTO: Óscar Yeste
Pedro Dólera sap molt bé el que són les ratxes al món del futbol // FOTO: Óscar Yeste

“El projecte de la UE Olot va molt més enllà de la pilota i d’un resultat esportiu”, va escriure aquest dilluns gris per als garrotxins el seu responsable de comunicació, Oriol Boix. I és clar que va molt més lluny i amb uns continguts extraordinaris com per a posar-se nerviosos per tres derrotes consecutives. L’última a la CE Dani Jarque va portar a admetre al seu entrenador, Pedro Dólera, que “sembla que hem trepitjat merda”. I això sembla.

Un repàs dels tres partits (València M. 1-0, 0-1 Torrent i Espanyol B 1-0) mostra l’evidència de dols molt igualats amb pèssim resultat ofensiu. Però poc més. Els volcànics van oferir una imatge correcta encara que, per descomptat (evident) molt millorable.

‘TREPITJAR MERDA’?

I, si no és ‘trepitjar merda’, segur que és una cosa semblant. Dólera, que ja ha utilitzat 17 futbolistes d’una plantilla amb 11 cares noves, sap que el seu projecte emergirà. Potser toca aquest pròxim dissabte enfront de l‘Andratx encara que segur que no es fien per la golejada rebuda davant el Sabadell.

Aquest Olot, que compleix la seva primera temporada a Segona Federació després del seu merescut ascens la temporada passada, no ha d’encendre encara les llums d’alarma.

Aquest diumenge van sortir a la CE Dani Jarque amb les ulleres de la 'Realitat Millorada' de la Fundació Albert Bosch (recerca de solucions mèdiques a les malalties infantils) // FOTO: UE Olot
Aquest diumenge van sortir a la CE Dani Jarque amb les ulleres de la ‘Realitat Millorada’ de la Fundació Albert Bosch (recerca de solucions mèdiques a les malalties infantils) // FOTO: UE Olot

MINUTS JUGATS

-BALLESTÉ- 270’
-YAYÁ SIDIBE– 270’
-BARNILS– 270’
AYALA– 270’
-DE MARCO- 236’
-PEDRO DEL CAMPO– 241’
-CHEMA MORENO- 77’
JUVANTENY– 196’
TERMA– 130’
TORRAS- 117’
JOACO PEÑALVER- 149’
-PAU SALVANS– 149’
-GONPI- 41’
DAVID LÓPEZ– 43’
FORÉS- 160’
MARC MAS– 180’
URI GONZÁLEZ- 39’

DECLARACIONS (RÀDIO OLOT)

PEDRO DÓLERA

“Sembla que haguem trepitjat merda, és molt heavy ja que hem fet moltes coses bé per no perdre aquest partit”

“Estem fotuts perquè sembla que no trobem la forma i és molt fàcil xiular a l’Olot, hi ha coses que marquen i es poden evitar”

“Estem tristos però hem d’estar tranquils, algun dia obrirem el tap de l’ampolla. Tenim errors i podem fer més, però els rivals ens fan molt poc”

“Què hem de fer per marcar un gol? Sembla que hi hagi un mur a la porteria rival. Hem de competir millor en agressivitat i saber estar”

No m’espanta aquesta situación.ALPrat vaig estar onze jornades sense guanyar. Em preocuparia veure un equip ridícul i no és així. En aquesta categoria has de fer més coses”

La imatge del porter barceloní Pol Ballesté ho diu tot: tranquil·litat! // FOTO: UE Olot
La imatge del porter barceloní Pol Ballesté ho diu tot: tranquil·litat! // FOTO: UE Olot

“Aquí no som covards, hem de donar la cara i aixecar-nos contra el Andratx, així que ens hem de posar per davant en el marcador almenys una vegada”

PAU JUVANTENY ‘JUVI’
“Estem tristos, crec que hem fet un bon partit i hem estat intensos. Són només tres partits i falta molt’

“Seguríssim que ho tirarem endavant ja que hem tingut moltes ocasions per marcar, nosaltres volíem l’empat o la victòria i ara ja no ens queda més que seguir lluitant”