Vilafranca i Europa il·lusionen en el primer partit

Dos empats. Així van tancar Vilafranca i Europa la seva estrena en el primer partit de l’eliminatòria d’ascens a Segona Divisió B. Els de Iván Moreno se la jugaran a Màlaga mentre que els d’Albert Poch ho faran en el Nou Sardenya

Els jugadors vilafranquins, agraïts amb la seva afició / FOTO: LLUÍS MUNTANER

Vilafranca i Europa van treure un empat en els partits que els van enfrontar a At. Malagueño i San Fernando, respectivament; els de Iván Moreno no van passar del zero inicial mentre que els d’Albert Poch van deixar escapar un triomf en els minuts finals.

Els vilafranquins van començar i van acabar primer. Oribe i Santi Triguero van tenir les dues oportunitats més clares en la primera meitat, però van acabar sense perill sobre l’àrea d’Aarón. En la segona part va baixar la intensitat encara que va disposar el visitant de l’ocasió més clara sobre la meta de Miguel Ramos.

Mentre, en l’Iberoamericà de San Fernando, davant 3.000 espectadors, només 500 més que en el Municipal de Vilafranca, l’Europa va sortir a per totes. De fet, Fran Bea ho va provar en dues ocasions i en la segona va caure el gol escapolat amb un tret molt dur.

Els de Poch han empatat a San Fernando /FOTO: WEB CE EUROPA

Els de Poch, que van poder augmentar la seva renda, van saber aguantar l’ofensiva andalusa en la segona fins que el local Iván va cabotejar (82’) l’1-1 final.