Peralada i Hospi animen la jornada

Golejades espectaculars de Peralada i Hospi que animen la penúltima jornada del 2021 i derrota inesperada per a un Vilafranca al qual li van caure tres gols en 90 minuts. Per baix, un punt per al Granollers i els tres per a l’Ascó

Homenatge per als aficionats del Peralada que van acudir a Figueres i van gaudir del derbi // FOTO: Gentilesa @derar253

No es podran queixar Peralada i Hospi d’aquesta animada 15a jornada de competició amb triomfs sonors a Figueres i Vilafranca, respectivament, com a millor aperitiu per a les pròximes Festes. Els d’Hurtado no saben guanyar a casa i segueixen sense fer-ho després de 7 partits (4 punts enfront de 21 disputats) mentre els d‘Ivan Moreno tenien doble marca.

Toni Casamayor només havia encaixat 4 gols en 13 partits i en el catorzè va rebre tres, dos des del punt de penal. Partidàs al Municipal vilafranquí amb 0-2 (Ripoll 16′ i Canari, 32′) penal) i remuntada local (Acedo 54′ i Eric Vía 65′). Però la fe mou intencions i Ton Alcover (89′) va segellar el 2-3 final (tercer triomf lluny de casa) i el segon KO dels locals.

I atenció perquè els de Cristian García van jugar amb un futbolista mejos per expulsió de Gallego des del minut 34.

L'Hospi li va ficar tres gols (2 de penal) en 90 minuts a l'equip d'Ivan Moreno amb un futbolista menys // FOTO CELH

L’Hospi li va ficar tres gols (2 de penal) en 90 minuts a l’equip d’Ivan Moreno amb un futbolista menys // FOTO CELH

PERALADA ABUSA I HOSPI GUANYA

A la mateixa hora va coincidir el cinquè triomf dels xampanyers lluny de Peralada. En sis minuts van anotar Casanova (28′) i Pugi (34′) i Romero (42′) col·locaria l’1-2 abans del descans. El pitjor van ser les lesions d’Urri i Rami pels locals.

En la segona part, els de Simón van anar per feina i Romero 860′) al costat de Raúl (74′) van certificar el rotund 1-4 per a seguir a 1 punt del líder, Olot.

OLOT LIDERA

Mentrestant, el líder Olot tancava la jornada enfront d’un Sants sempre complicat que va veure com als 20 minuts Arranz superava el porter Uri Antonell de cap rere jugada de Ferran López. Carles Mas (42′) va posar el 2-0, Arranz va repetir (52′) –onze gols- i Enric Vallès va quadrar el 4-0. Però el Sants és el Sants i mai abaixa el cap; gol de penal de Xavi (67′) i 4-2, obra de Raul Martínez (76′).

SANT ANDREU REACCIONA

Qui també va reaccionar amb força va ser la UE Sant Andreu a la seva visita a Els Canyars després de caure la setmana anterior enfront dels garrotxins. Vuitè gol de Fassani (10′), tranquil·litat amb el segon (Lawson 26′) i cruel 0-3 de Sergi Mulero (90′) per a un Castelldefels, a dos punts del descens.

Per contra, els de David Pirri mantenen la seva cinquena plaça en zona d’ascens abans d’acomiadar l’any amb el Vilafranca com a contrari.

GIRONA I DOS EMPATS A RES

Aquesta 15a jornada de competició, que conclou amb 2 alegries locals, 2 empats i 4 triomfs a domicili i amb 21 gols (8-13), també comptabilitza dos marcadors a zero i tres victòries per la mínima.

Gespa nova a El Congost encara que els de Costa no van passar de l'empat a zero // FOTO: CE Manresa

Gespa nova a El Congost encara que els de Costa no van passar de l’empat a zero // FOTO: CE Manresa

I per la mínima va superar l’equip d’Axel Vizuete al cuer Guineueta. Onzena alegria per la mínima per al filial gironí que li serveix per a seguir entre els triats a l’ascens; en aquesta ocasió gràcies a un gol de Cissé (86′) quan tothom esperava l’empat final.

Un empat que es va repetir a Ca N’Anglada i a Manresa amb quatre protagonistes que van triar sumar un punt abans que quedar-se amb cap. Octava igualada manresana, quarta a casa, amb nova i excel·lent gespa i cinquena parroquiana (segona local) per a passar un nou cap de setmana sense poc destacable en els seus partits. La FE Grama segueix dècima mentre el Granollers és antepenúltim.