Les Cabanyes sentencien davant el Sant Esteve Sesrovires

Amb la gespa artificial recent plantada, el conjunt penedenc de Les Cabanyes ha realitzat una molt bona primera en la que deixaria sentenciat el partit

4ª Catalana, Les Cabanyes-Sant Esteve Sesrovires // FOTO: Adrià Companys
4ª Catalana, Les Cabanyes-Sant Esteve Sesrovires // FOTO: Adrià CompanyEl desencert de la defensa dels sesrovirencs ajudaria a que el conjunt local disposés de claríssimes ocasions de gol que fins i tot deixarien curt el resultat final. El primer gol local l’aconseguiria Jaume Gallego en el minut 15 despres d’una bona internada pel costat Esquerra de l’atac.

Poc despres, en el 21, altre cop Jaume Gallego i en similars circumstancies aconseguia el segon gol. El 3 a0 ha estat aconseguit per Carles Molas en batre el porter Carlos a mitja sortida. El gol de l’honor, despres d’una bona cabalgada ha estat obra d’Amador en el 38 i Alexandre Valles feia el definitu 4 a 1 en el minut 41.

La segona part ha estat mes tranquila per a la defensa visitant i el marcador ja no s’ha tornat a moure.

FITXA TÈCNICA

LES CABANYES, 4

Aitor; Marc, Jordi, Joan, Ferran; Javi, Gerard, Guillem, Alexandre; Jaume i Carles. També Robert, Pau, Carlos, Albert i Ruben.

F.C.SANT ESTEVE SESROVIRES B, 1

Carlos; Jordi, Pedro, Miquel, Sergi; Javi, Mitjans, Michi, Willy; Jorge i Amador. També Canals, Scholtous, Ribes, Marc i Alarcón.

GOLS:   1-0    Gallego (15’), 2-0 Gallego (21’), 3-0 Molas (32’), 3-1 Puig (38’), 4-1 Vallés (41’)

ÀRBITRE: Edgar Morales, Bé.