#2CAT5: L’Artesa de Segre, líder en solitari

Els de la Noguera van aprofitar la derrota matinal de l’Alcarràs al camp del Juneda. L’Albi no va aprofitar la relliscada dels d’Espasa per apropar-se a la segona posició

JOSEP REGANY @Jregany
Sergi Galceran 'Peke
Sergi Galceran ‘Peke’ ja és fitxe a l’Artesa/FOTO: ARTESA SEGRE

Els de Pau Prior van iniciar el seu partit davant del Palau d’Anglesola sabent que l’Alcarràs havia perdut el seu partit. Era una oportunitat d’or per obrir una petita escletxa a falta de 7 jornades perquè s’acabi la temporada. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

El Palau no els hi va posar les coses fàcils però el conjunt local es va posar la capa de líder i va poder avançar-se en el marcador abans d’arribar al descans del partit. Ja en la represa, tot just iniciat el segon temps, el pitxitxi Gandara va complir amb la seva cita amb el gol i va situar el definitiu 2-0. Amb aquesta victòria es situen a 3 punts de l’Alcarràs. La setmana vinent l’Artesa visita el camp del Solsona.

Per la seva banda, l’Alcarràs va perdre el seu partit quan semblava que ja el tenia encarrilat. El conjunt d’Espasa va tenir dues diferències de dos gols al camp del Juneda. La primera en situar el 0-2 al marcador i al minut 63 quan van transformar l’1-3. Però tot es va precipitar en els darrers 20 minuts de partit. El Juneda amb un estel·lar Masbernat, autor d’un hat-trick, va capgirar el partit com un mitjó i van tancar l’Alcarràs a la seva àrea per acabar guanyant el partit per 5-3 en el marcador.

Possibles descensos de 1a Catalana

La golejada de la jornada la va protagonitzar el Linyola que va vèncer per 9 gols a 1 un Vallfogona que arribava amb moltes baixes. Destacar el hat-trick de Barry. En la lluita per la tercera plaça, el Balàfia va superar el sempre difícil camp de l’Albi i va guanyar per 0-2. Els de la capital es situen a dos punts dels de les Garrigues.

L’Alpicat continua amb la seva ratxa particular i suma 9 partits sense conèixer la derrota, victòria davant del Térmens per 3-1. El Torrefarrera va encadenar la seva tercera victòria consecutiva al superar per la mínima un Alcoletge que ja fa 5 partits que no guanya.

El Cervera no aixeca cap i patirà fins al final de temporada, ja són 13 jornades sense guanyar, aquesta vegada va ser elGuissona qui el va privar dels 3 punts (0-2). L’Organyà es va emportar un dur correctiu del camp del Solsona i va caure derrotat per 5 gols a 0. L’Agramunt va encarrilar el seu partit a la primera meitat, guanyant per 0-2 al camp del Castellserà, però a falta de 5 minuts per al final, el conjunt local va remuntar el partit i va sumar 3 punts vitals, 3 a 2 final.