Premi a la perseverança de Pol, Ibe, Khalid, Marco i Raúl Ferrer

La confiança i la fe sempre donen premi i això els va ocórrer aquest cap de setmana a Ibe, Pol, Khalid, Marco i Raúl Ferrer en forma de gol

Ibe no oblidarà fàcilment el seu debut a la Tercera Federació amb gol salvador (93') per a la 'Monta'  // FOTO: Captura TV
Ibe no oblidarà fàcilment el seu debut a la Tercera Federació amb gol salvador (93′) per a la ‘Monta’ // FOTO: Captura TV

Gols decisius, ja que tots van arribar a partir del minut 90, gols anotats per Ibe, Pol, Khalid, Marco i Raúl Ferrer per a Montañesa, Reus FC Reddis, Peralada) i Vilassar Mar, respectivament.

Aquesta perseverança i aquesta confiança es van traduir en gols i, per consegüent, en punts importants per als seus respectius equips.

PERSEVERANÇA = GOLS

Al 93′, quan molts aficionats ja havien abandonat les graderies de la Bombonera i fins i tot algun atrevit ja va publicar A xarxes el 0-0 inicial, va aparèixer Ibe. Una oportuníssima rematada després d’un servei de cantonada va acabar amb la pilota al fons de la porteria badalonina defensada per Juanvi.

El jove davanter de la ‘Monta’ no oblidarà fàcilment el seu debut a la Tercera Federació.

Tampoc ho oblidarà el ja extècnic ilerdenc Genís Albadalejo perquè s’ha convertit en la primera destitució de la temporada. Els nous amos badalonins arriben forts i només han necessitat 270 minuts per a donar-li la baixa a l’entrenador.

Tres jornades de competició i al carrer!! // Twitt CF Badalona

Per part seva, al 92, Marco Martínez va certificar el 2-2 final per al Sabadell B al Municipal de Peralada després de posar-se per davant Khalid (91′). Impressionants deu minuts finals al camp altempordanès.

TRES PUNTS DEFINITIUS

Mentre que aquest gol de Marco es va traduir en el 2-2 final, Ibe va donar els tres punts als d’Escudero igual que Pol Benito (Reus FC Reddis) i Raúl Ferrer (Vilassar) al 91 per als seus equips.
El davanter reusenc va culminar una excel·lent actuació per a l’equip de Marc Carrasco i suma 7 punts de 9 disputats.

Primera gran alegria per als mariners enfront de la FE Grama // FOTO: UE Vilassar Mar

Igual que el defensa rubinenc del Vilassar Mar, Raúl Ferrer, enfront de la FE Grama. Primera victòria dels mariners mentre que els colomencs cauen a l’última posició de la classificació.

Per contra, qui no oblidarà fàcilment el seu pas per L’Hospitalet serà Joel Castillo (Cerdanyola). Un llançament de penal (amb 1-1, minut 95′), es va estavellar al travesser.