Golàs de Jaume Jardí i empat per a començar

El Nàstic ha estrenat nova temporada a la Primera Federació amb un empat davant l’Ourense amb golàs des del centre del camp de Jaume Jardí

Molts aficionats van seguir el partit per una pantalla gegant a l'exterior del Nou Estadi // FGOTO: Nàstic
Molts aficionats van seguir el partit per una pantalla gegant a l’exterior del Nou Estadi // FGOTO: Nàstic

El primer gol de la temporada del Nàstic de Tarragona, obra de Jaume Jardí, segur que es repetirà moltes vegades com un dels referents de la temporada. Encara que no va servir per a aconseguir el primer triomf de la temporada 2024-2025, la transformació d’aquest xut des del centre del camp per part del reusenc va ser magistral.

Llàstima que l’afició no pogués observar aquest gol en directe, ja que es va complir el primer partit dels 4 de sanció que s’arrossega de la passada temporada.

JAUME JARDÍ MARCA DIFERÈNCIES

Aquest ambient ‘diferent‘ es va notar molt de sobre el camp encara que l’afició es va lliurar, com sempre, des dels afores del Nou Estadi.

L’equip de Dani Vidal va trobar el premi a l’esforç en el minut 33 quan Jardí va aconseguir aprofitar-se de la mala posició del porter gallec per a col·locar un sensacional tret. Aquest 1-0 va donar major serenitat als locals que van saber aguantar la resta de primera meitat.

Golàs de Jaume Jardí al Nou Estadi de Tarragona // IMATGE: FEF_TV

El mateix Jardí i Pablo Fernández van poder augmentar la renda grana, però no van tenir fortuna. Encara més, l’Ourense, que va posar en joc a Carbonell (54′), pel seu company Sánchez, va igualar el partit només tres minuts després (57′).

Per contra, les substitucions de Marc Fernández, Montalvo, Mario i Nil Jiménez poc resultat van donar.

La segona jornada tornarà a repetir el Nàstic al seu Estadi enfront del Sestao River (diumenge 1 setembre, 18 hores).