Festa grossa i decepcions dels catalans al play-off

Festa grossa a la família de l’AE Prat. Retorn a Segona Divisió B després d’eliminar en la promoció de campions, després de tombar a l’Osasuna B per un resultat final de 3-2 a l’eliminatòria

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
El Gavà jugarà la 2a eliminatòria/ FOTO: ÀLEX GALLARDO

Els pota blava han tornat a fer història i en la promoció de campions a Segona Divisió B no ha deixat l’oportunitat d’assolir l’ascens de manera directe. Ho feia superant a l’Osasuna, encara que el partit de tornada perdia per 1-0 (gol de Miguel Díaz a la segona part). Els catalans, feien valer el 3-1 de l’anada, per celebrar a Navarra l’ascens a la divisió de bronze del futbol estatal. D’aquesta manera, dues temporades més tard tornarà a Segona B.

GAVÀ, VIU; VILAFRANCA I EUROPA, ELIMINATS

L’alegria va per ciutats. A Gavà, l’alegria era inqüestionable, ja que el CF Gavà accedeix a la segona eliminatòria d’ascens, després d’eliminar al Marino de Luanco. Amb l’empat a 1 al marcador tret del camp del Luanco, els catalans.

El rival del CF Gavà s’avançava amb un gol de Pablo Hernández al minut 7 de partit, però Cazorla, des del punt de penal (27′). A la segona part, Raillo (51′) capgirava el marcador, però l’emoció tornava dos minuts més tard, quan Dani López (53′) signava l’empat a dos, que deixava fora al Gavà. Un gol de Plà, al minut 81, feia esclatar d’alegria a La Bòbila, amb el que seria el definitiu 3-2 al marcador.

Ara, el Gavà esperarà nou rival en el sorteig que tindrà lloc aquest dilluns a la seu de la Federació Espanyola de Futbol.

El CE Europa, en un partit tens, davant del San Fernando (2-3), acaba caient eliminat, tot i avançar-se al marcador ben d’hora. El gol de Cano, en un xut creuat, feia l’1-0 (6′). L’alegria dels del barri de Gràcia ha durat poc, ja que a la sortida d’un córner, Bazan, feia l’empat a 1 al marcador (8′).

A la segona part, un error puntual de la defensa gracienca, els costava l’1-2, i posava molt complicat el passe de l’Europa, però un gol un gran gol de Montoro, posava l’empat al marcador, i un altre gol els posava a la següent fase. Semblava que el gol podria arribar, però el San Fernando sentenciava amb el 2-3 definitiu.

L’altra cara negativa del play-off d’ascens pels catalans és el Vilafranca del Penedès, que, juntament amb l’Europa, queda eliminat de la lluita per l’ascens a Segona Divisió B. Amb l’empat a zero del partit d’anada, veia com el filial del Màlaga, acabava guanyant 2-0 i deixant sense opcions al Vilafranca.