El Sabadell ja guanya a domicili; el Nàstic, no

Dues victòries en cinc mesos al Johan Cruff és un registre per a la història arlequinada que va disputar un gran partit (1-4) quan més falta feia. Primera alegria lluny de la Nova Creu Alta mentre el Nàstic segueix sense fer-ho

Dos triomfs en cinc mesos de l'equip sabadellenc en el Johan Cruff // FOTO: CE Sabadell
Dos triomfs en cinc mesos de l’equip sabadellenc en el Johan Cruff // FOTO: CE Sabadell

@JordiMestres_

No s’oblidarà fàcilment aquest 1-4 del Johan Cruff per al CE Sabadell en una gran tarda-nit, la qual cosa suposa el primer triomf arlequinat de la temporada lluny de la Nova Creu Alta. I no va anar només per la victòria sinó també per l’excel·lent futbol realitzat pels de Gabri García.

I això que es va avançar el Barcelona Atlètic al cap de 4 minuts de joc amb gol de Víctor Barberà que va deixar gelada a la nombrosa parròquia vallesana. Assistència filtrada de Luismi Cruz i el davanter barcelonista pica subtilment la pilota davant la sortida d’un meritori Sergi Puig.

REACCIÓ DEL SABADELL

Pelayo va treure l’esfèric (19′) sota porteria visitant poc abans del golàs de la jornada obra d’Alberto Fernández (el primer, 26′) des de fora de l’àrea. No us ho perdeu i, encara que els de Márquez van intentar reaccionar, es van trobar amb el segon (Moha,penal, 46′).

En aquesta ocasió no va haver-hi problema per a l’afició visitant i van poder exhibir els seus colors en les graderies

En la segona meitat va seguir el xou visitant amb gran jugada de l’exhospitalenc Eudald Vergès i especial definició de Pau Víctor (48′). Aquest 1-3 va relaxar l’ímpetu d’un Sabadell que escoltava al Johan Cruyff un crit de suport de la seva afició que deia “Sabadell, ni Barça ni Reial Madrid”.

Txus Alba, Juanda i Barberá van insistir enfront d’un gran Sergi Puig i, encara que Márquez va moure la banqueta amb Ilias, Alvaro Sanz , Alex Valle i Roberto res van poder fer. És més, l’entrada de Piñol, Guanda, Armando i Juan Delgado van donar major fortalesa a un equip que va tancar amb el quart gol, segon de Juan Delgado (93′).

EL NÀSTIC NO GANA FORA

Mentrestant, a Zubieta, segueix la mala ratxa del Nàstic lluny del Nou Estadi (2-0) amb y partits sense guanyar. Al cap de tres minuts ja s’avançava la Reial Societat B amb gol de Magunazelaia; i, encara que Pablo Fernández i Montalbo, es van presentar davant Marrero. Guillermo va estar més prop d’aconseguir-ho (38′) però es va quedar amb les ganes.

Quarta sortida i quart KO del Nàstic en aquesta Lliga // FOTO: Nàstic

Van entrar Pol, Simón, Bonilla, Andreu i Escudero per a canviar el marcador encara que amb poca fortuna durant la segona part. Poc destacable per part grana, excepte un pal d’Andrei (91′), mentre el filial va deixar que Gabilondo marqués el segon des de fora de l’àrea (76′).

Zero victòries en els quatre desplaçaments d’un Nàstic que dorm en la 15a posició de la classificació, a un de la promoció de descens.