L’equip d’Albert Càmara, després de sumar els dotze darrers punts en joc, ja és segon a la taula, amb el Girona B dominador al capdavant

@VictorLlucia
Vic, Primera Catalana
Quarta vuctòria consecutiva del Vic/FOTO: David Pallarols

12 de 12. Aquest és el balanç de la Unió Esportiva Vic, que entrena Albert Càmara. El darrer cap de setmana, els viagatans es van desfer del Rubí amb dianes de Marc Guijarro i Ignasi Armengou. D’aquesta manera, els osonencs ja són segons a la taula, després de guanyar els darrers quatre partits i havent encaixat només dos gols.

Només el supera a la classificació el Girona B, que va sumar el setè triomf de la temporada, el tercer de manera consecutiva. En un dels duels gironins destacats de la jornada, va atropellar el Lloret amb gols de Ferran López i Carlos Martínez, aquest últim per partida doble. El shomes d’Àxel Vizuete acumulen cinc partits sense encaixar gol.

El Palamós fa la impressió que ha entrat en un sot. El degà, que encara ocupa la tercera posición, acumula tres partits sense guanyar. L’Escala el va superar al Municipal de Palamós, am remuntada inclosa abans d’arribar al descans. Els de l’Alt Empordà ja són sisens a la taula. Un punt menys que el Palamós té el Mataró, quart, que tampoc va poder guanyar aquest cap de setmana: no va passar de l’empat a casa davant el Sabadell Nord.

Encara a la zona noble de la taula, la Grama tampoc va sumar els tres punts, però en va sumar un que té regust a victoria. En un partit disputadíssim, la Guineueta, amb un jugador menys, es va avançar al minut 82 mitjançant Carmona. En l’afegit, Cristóbal León, de penal, va establir l’empat. Els locals continuen molestos amb els arbitratges de les darreres jornades.

La Jonquera no perd el somriure que va recuperar la setmana passada. Els fronterers, en un matx que van haver de lluitar fins al final, es van imposar al Mollet per un ajustat 3-2. Per acabar, dos empats a un gol en els dos partits que enfrontaven als quatre últims classificats del Grup 1 de Primera Catalana: Tona – Júpiter i Parets – Llagostera.