El FC Barcelona, campió del V Torneig Jordi Pitarque Ceprià

L’aleví A de l’equip blaugrana ha derrotat al Real Zaragoza, que participava per primera vegada al Torneig, per 0 a 2. RCD Espanyol i Levante han estat els semifinalistes d’aquesta edició

Torneig Jordi Pitarque 2015
V Torneig Jordi Pitarque 2015/ FOTO: AE PITARQUE

El FC Barcelona s’ha proclamat campió del V Torneig de futbol base Jordi Pitarque Ceprià disputat durant dos caps de setmana consecutius (5 i 12 de setembre) a l’Estadi Municipal de l’Ampolla. L’equip blaugrana ha derrotat al Real Zaragoza, participant per primera vegada al Torneig, per 0 a 2.

L’aleví A del Barça no ha vist perillar la seva victòria en cap moment i ha fet bona la seva regularitat durant tot el campionat, sent l’únic equip que ha guanyat tots els partits disputats. Barça i Zaragoza han arribat a la final després de derrotar a semifinals a RCD Espanyol i Levante respectivament, els dos altres caps de sèrie del Torneig. Aquest és el segon Torneig Jordi Pitarque que guanya el Barça, després d’haver-se emportat la primera edició del mateix.

La Fase Final del V Torneig Jordi Pitarque l’han jugat un total de 16 equips de categoria aleví: FC Barcelona, RCD Espanyol, Real Zaragoza, Villarreal CF, Levante UD, Reus, Nàstic, Atlètic Segre, la Damm, el Cornellà, el CEF Sant Pere i Sant Pau, el CE Santes Creus, l’Ampolla i els tres equips classificats l’anterior cap de setmana a la Fase Prèvia: UE Rapitenca, Benicarló i La Nucia.

Amb aquest V Torneig Jordi Pitarque Ceprià, l’Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià continua amb la seva tasca de mantenir viva la flama de Jordi Pitarque, unint les seues dues grans passions: el futbol i els nens.