logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Xavier Lacambra: "Aquesta Damm B és una gran família"

Publicat per: redaccio 24 de maig de 2018


La temporada del segon juvenil de la Damm ha estat excepcional. El segon lloc assolit pels xavals que ha dirigit Xavier Lacambra anivellen el descens del primer equip cerveser

EDUARDO BERZOSA

Xavier Lacambra, tècnic Damm B/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Va començar en l'Infantil de Divisió d'Honor i la reestructuració dels equips després de l'adéu de Roger García el va conduir al segon juvenil de Lliga Nacional. Total: 10 victòries, 3 empats i 2 derrotes i 33 punts pels cervesers que li han valgut per finalitzar a la segona plaça de la classificació, a vuit del campió Barcelona i igualat amb Espanyol B.

"Aquest equip és una gran família dins i fora del camp, a més posseeixen un talent individual enorme". Amb aquestes paraules resumeix LacambraFutbolcatalunya una temporada que serveix a la Damm per mantenir-se entre els escollits i lluitar el proper curs per un urgent ascens.

El resum per el tècnic és clar: "Són grans treballadors i això es transforma en bons resultats". Entre altres bons marcadors, val la pena recordar els triomfs enfront de l'Espanyol a la CE Dani Jarque (1-3) o al mateix Barça (a Horta, 2-1) per tancar la Lliga.

Segon juvenil de la Dam 2017-2'018/FOTO: EDUARDO BERZOSA

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies