logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Vuit partits de sanció per una amenaça de mort

Publicat per: redaccio 19 de novembre de 2015


Aquesta va ser la decisió del Comitè de Competició per el jugador del Massalcoreig de Lleida, Arnau Condon, després d'amenaçar de mort al col·legiat Delgado Mora

Justicia

Vuit partis per amenaçar de mort al col·legiat

“T'hauria de matar ara mateix”. Tal qual. Això va ser, entre altres paraules, les que el jugador del de Lleida (4a Catalana) li va dir al col·legiat Delgado Mora en ser expulsat. Així ho recull l'acta del partit pel qual el Comitè de competició li ha imposat vuit partits de sanció a la qual no recorrerà el club del Baix Segrià.

Tal com va informar Dani Badía (Catalunya Ràdio) aquest dijous, el xoc, que va acabar amb una gran batalla i amb 0-1 en el marcador el passat 31 d'octubre, va sumar, a més, amb tres expulsions (2 locals i 1 visitant).

“El nostre jugador li va demanar perdó a l'àrbitre en finalitzar el partit, però ja li hem dit que, si això es torna a repetir, no tornarà a jugar més aquí”, va declarar al programa ‘Catalunya migdia esports el president de l'entitat, Josep Oriol. El màxim dirigent del club no entén encara “el que li va moure al jugador a actuar així. Som un club de poble i juguem per competir, no per guanyar”.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies