23 gen. 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Vidreres acull demà la 6a edició d’un MICIntegra amb més equips que mai

Publicat per: redaccio 29 de març de 2018


La competició comptarà amb 19 conjunts de futbol i 4 de bàsquet El torneig ofereix la pràctica d’esport inclusiva a persones amb discapacitats mentals

PREMSA MIC

Uvan de la Peña, un crack al MIC/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Aquest divendres la localitat de Vidreres acollirà la 6a edició del MICIntegra, on 19 equips de futbol i 4 de bàsquet participaran durant tot el dia en un torneig que pretén oferir la pràctica esportiva a persones amb discapacitat intel·lectual.

La competició, que compta amb el suport de l’obra Obra Social “La Caixa”, fomenta la creació d'un espai en l'imaginari esportiu per a que aquests jugadors comptin amb una competició inclusiva dins del MICFootball i MICBasketball. Les instal·lacions municipals de Vidreres acolliran partits de les dues modalitats esportives a partir de les 9:30 h del matí.

La competició de bàsquet acabarà a les 14:00 h, mentre que la de futbol ho farà a les 19:00 h. Els participants i acompanyants podran gaudir d’una jornada festiva carregada d’esport.

MICIntegra va néixer l’any 2013 amb una participació de 10 equips de futbol procedents de diferents associacions de les comarques gironines. Any rere any la competició ha anat creixent, fins al punt que l’any passat es va comptar amb 17 equips de futbol i 4 de bàsquet.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com