logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Un trist Castelldefels guanya a un gran Vista Alegre

Publicat per: Jordi Mestres Rius 2 de novembre de 2015


Miki Carrillo i Eloy Martínez van coincidir en el seu diagnòstic: el derbi no el va guanyar el millor. 1.000 persones van assistir als Canyars per a veure un partit que no era oficial des del 1989

JORDI MESTRES @jordimestres7
El Castelldefels celebra el quart gol davant de la Marea Azul del Vista Alegre // FOTO: Futbolcatalunya

El Castelldefels celebra el quart gol davant de la Marea Azul del Vista Alegre // FOTO: Futbolcatalunya

Resulta curiós com en el futbol no sempre guanya qui més ho busca. El Vista Alegre, extra motivat i amb les idees clares, va passar per sobre del Castelldefels… fins que es va quedar amb 9. El derbi va tenir de tot. Una assistència de públic espectacular, sis gols, polèmica arbitral, expulsions i molta tensió. 26 anys esperant aquest moment, tant dins del camp com a la graderia. No era un partit més i tampoc va decebre. És d’agrair la noblesa dels dos entrenadors, que van apagar un foc al descans i van coincidir a relatar el que havia passat. Tothom va veure el que van explicar.

 

I el que van veure va ser que el Vista Alegre va tenir molt més clar què volia i coma aconseguir-ho. Va posar-se per davant fins a dues vegades en el marcador (la segona, ja amb 10). El gol de penal del Castelldefels i l’expulsió de Tomás no va ser tan decisiva com podia semblar. Els mariners, perduts, sempre prenien la decisió incorrecta i facilitaven la feina al rival.

L'àrbitre, rodejat en el moment de l'expulsió de Lara // FOTO: Futbolcatalunya

L'àrbitre, rodejat en el moment de l'expulsió de Lara // FOTO: Futbolcatalunya

L’únic lunar que va tenir l’equip d’Eloy Martínez va ser el poc cap en la gestió de les amonestacions. Lara, que tenia una groga, va fer una entrada innecessària que va suposar la segona expulsió de la matinal. Amb 9 jugadors i 25 minuts per davant, mantenir la victòria suposava una gesta sense precedents.

MIKI CARRILLO: “HA ESTAT UN INFERN PER A MI”

Que no es va produir, per cert. Sense esforç, el Castelldefels va tancar el seu rival i va marcar tres gols que li van donar la victòria. Segurament, el resultat hauria estat diferent en igualtat de condicions però les situacions de partit cal aprofitar-les. I els locals ho van fer. El seu entrenador, però, va acabar tan enfadat com si haguessin golejat als seus.

“Hem estat lamentables. El Castelldefels ha fet un partit patètic”, deia Miki Carrillo. D’aquí ve el titular d’aquest text sobre el partit, en el que el resultat és el millor. La resta m'ha semblat patètic. No he gaudit res i ha estat un infern". Ho va passar malament el bo d'en Miki, mentre que Eloy Martínez elogiava al seu equip. No era per a menys. El Vista Alegre va marxar sense punts dels Canyars, però amb el reconeixement de tots els que van veure quanta força li va donar la seva il·lusió.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies