logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Un penal per a la reflexió a la Barceloneta

Publicat per: redaccio 4 de maig de 2016


Aquest divendres es procedirà al llançament d'una pena màxima pendent del partit entre Catalònia i UDAF Inter (Tercera Catalana, Grup 10).  Amb 2-3 (90') l'àrbitre va haver de suspendre’l per incidents

Prou violència al futbol/ FOTO: @FutCatBaixLlob

Prou violència al futbol/ FOTO: @FutCatBaixLlob

Hi ha coses que no canvien mai encara que les campanyes de Joc Net es multipliquin. Agressions i més agressions en els camps de futbol embruten un esport que és exemplar, però que alguns dels seus protagonistes s'obstinen a convertir-lo en el contrari. Això va ocórrer el passat 17 d'Abril i les agressions físiques i verbals de diversos futbolistes a altres companys de l'equip rival o a alguns afeccionats van acabar en un trist espectacle amb presència de Mossos i Policia.

Amb 0-3 en el marcador, el Catalònia va remuntar fins a un 2-3 inquietant quan es complia minut 90. Els visitants ja actuaven amb vuit jugadors doncs havien estat expulsats tres pel col·legiat Marc Perelló qui va haver de refugiar-se en vestuaris per evitar mals majors. Ho va fer abans de marcar una pena màxima contra el UDAF i es va muntar un embolic de dimensions lamentables.

El penal será l’única acció que es durà a terme el proper divendres. Si hi ha gol, valdrà, però si hi ha rebuig del porter o del pal l’àrbitre xiularà el final.

El Comitè de Competició va fallar 13 partits de sanció per a jugadors visitants i els va carregar totes les despeses d'arbitratge que es deriven del llançament d'aquesta pena màxima que tindrà lloc aquest divendres, en el Municipal de la Barceloneta, a les 22 hores. Lamentable.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies