27 juny 2019

logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Un equip poc apte per a cardíacs

Publicat per: Jordi Mestres Rius 4 de gener de 2016


L’Europa converteix les derrotes en victòries. Ho va fer remuntant tant a la Verneda com a Granollers. La persistència dels escapulats els ha portat de tenir l’aigua al coll a respirar aire de play-off

JORDI MESTRES @jordimestres7
L'Europa va celebrar una nova remuntada al vestidor de Granollers // FOTO: Twitter @orioldot2

L'Europa va celebrar una nova remuntada al vestidor de Granollers // FOTO: Twitter @orioldot2

L’equip oficial de les remuntades al grup 5 de Tercera Divisió és l’Europa. Un 3-0 contra el Júpiter i un 2-0 a Granollers no van impedir les dues últimes victòries escapulades. Els partits, però, no acaben fins que l’àrbitre xiula el final i aquesta és la mostra més clara. A base de victòries de les que fan afició, els barcelonins han superat una situació molt delicada. Albert Poch ha agafat oxigen, mentre que els aficionats han perdut salut amb tanta bipolaritat. Amb aquest tipus de victòries, és possible que l’Europa arribi a play-off més aviat que tard. Tanmateix, pot anar encarregant desfibril·ladors pels seus aficionats. I és que sens dubte és un equip espectacular, però poc apte per a cardíacs.

El que sí és cert és que, tot i els fluixos inicis, aquestes remuntades denoten la persistència d’un equip que no baixa els braços. Les tres últimes victòries de l’Europa han estat remuntant. Palamós (2-1), Júpiter (4-5) i Granollers (2-3). La de la Verneda va ser la més espectacular, ja que es va capgirar un 3-0 en contra al quart d’hora de joc.

A la capital del Vallès Oriental es va aixecar un 2-0 en una segona part frenètica. Els gols de Cano (83’) i Abel Rita (87’) van donar tres punts més a l’Europa. L’ex davanter de la Pobla, juntament amb Poves, ha marcat tres gols en aquests dos partits de bogeria. La davantera comença a funcionar, mentre que la defensa – afectada per la plaga de baixes a la rereguarda – segueix sent l’assignatura pendent.

POCH SALVA UN MOMENT DELICAT                     

Tot plegat, ha servit per a donar aire i també crèdit al projecte d’Albert Poch. L’ex del Gavà va estar molt discutit després de 9 jornades sense guanyar. La paciència ha donat fruits i 11 punts dels últims 15 han portat el conjunt escapulat a la tranquil·litat. L’Europa tanca una turbulenta primera volta més a prop del play-off que del descens. Serveixi de lliçó per a ‘l’equip de les remuntades’ de cara a la segona, on se n’espera molt més.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com