logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

‘Tirada d’orelles’ d’Albert Esteve a Imanol Idiakez

Publicat per: Jordi Mestres Rius 6 d'abril de 2016


El president recomana a l’entrenador basc que es dediqui a “entrenar i guanyar”. El Lleida Esportiu, mentrestant, deu tres mensualitats a la majoria dels seus futbolistes. Des de la directiva, però, s’espera la signatura dels jugadors al document de redistribució del deute per a procedir a pagar

JORDI MESTRES @jordimestres7
Albert Esteve, en roda de premsa // FOTO: lleidaesportiu.cat

Albert Esteve, en roda de premsa // FOTO: lleidaesportiu.cat

Hi ha jugadors que ja han signat. “Cinc, sis o set”, segons el president Albert Esteve. Fins que no ho facin tots no es pagarà. Si no hi ha vist i plau per part de plantilla i cos tècnic per a redistribuir el deute – o una proposta nova – no es desencallarà la situació. És la difícil i trista realitat del Lleida Esportiu. Esportivament, impecable. Lluitant pel play-off i amb la millor defensa de la Segona B. Institucionalment, en un moment crític. Amb tres mensualitats per cobrar i divorci entre futbolistes, cos tècnic i directiva. Imanol Idiakez va ‘disparar’ el passat divendres, dient que la situació era “insostenible”. La resposta per part d’Albert Esteve no s’ha fet esperar i ha tirat d’una dita: “Cría cuervos y te sacaran los ojos”.

“No és que no vulguem pagar, sinó que hem de saber el full de ruta” ha estat l’expressió més repetida de les gairebé dues hores de roda de premsa d’Albert Esteve. El president del Lleida Esportiu ha deixat clar que el club només pagarà si els futbolistes signen una redistribució del deute, que és de 3 mensualitats en la majoria dels casos.

També en el de l’entrenador, que va obrir la caixa dels trons durant la prèvia del partit contra l’Atlètic Balears. Envers les paraules d’Idiakez, Esteve recorda que “Imanol després de Cornellà el club li va donar continuïtat i també a l’octubre. Suposo que s’enrecorda. Si ell està aquí és gràcies al club”. No li falta raó en aquest sentit, ja que després de Cornellà (perdre el play-off) i el Barça B al Mini (quasi en descens) es va mantenir al tècnic a la banqueta.

El Lleida ha mantingut a Idiakez a la banqueta en els pitjors moments // FOTO: FutbolCatalunya

El Lleida ha mantingut a Idiakez a la banqueta en els pitjors moments // FOTO: FutbolCatalunya

“CRÍA CUERVOS Y TE SACARAN LOS OJOS”

“Nosaltres hem estat en els moments difícils amb l’Imanol i esperem que ell també ho estigui en el que estem vivint ara”, comentava el president, dolgut amb el seu tècnic. El diàleg, encara que no ho sembli, existeix. De fet, Albert Esteve va afirmar que la reunió més llarga va ser, precisament, amb Imanol Idiakez el passat 16 de març.

Per això, va tirar d’un refrany: “Cría cuervos y te sacaran los ojos. L’entrenador que es dediqui a entrenar i a guanyar”. Ho està fent darrerament, per cert, com el passat dissabte a Son Malferit per zero gols a sis. La professionalitat de la plantilla i el cos tècnic, inqüestionable, queda palesa en les últimes sis jornades com a invicte.

Ja fa un mes que dóna la sensació que l’assumpte s’ha encallat. Tot i pagar una mensualitat el mes passat, no s’avista una solució. De fet, ja es va fer una altra roda de premsa el dia 1 de març. El discurs d’Esteve d’aleshores no diferia gaire del d’avui: “Nosaltres no exigim res i sabem que estem fora del compromís. El que fem és buscar solucions que puguem assumir”.

El president, agraït amb l’esforç dels jugadors dins del camp, demanava un altre de “constructiu” fora del mateix. El desgast és per a tots, però Albert Esteve no es planteja vendre el club. Sí escoltar a jugadors i futbolistes, ja que “tot el que ens han demanat ho hem fet, però ara no pugen. No ens demanen res”. Tot i això, “estic obert a parlar amb tothom”. Segons Dani Badia, periodista de Catalunya Ràdio, els jugadors s'han reunit amb l’AFE i no es descarta un document conjunt a les properes hores.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies