logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Tibidabo Torre Romeu, el líder perfecte

Publicat per: redaccio 24 d'octubre de 2015


Invicte i imbatut. És l'únic que ho pot dir en els 17 Grups de la Tercera Catalana. El Tibidabo Torre Romeu només mira amunt

Tibidabo Torre Romeu/ FOTO: sabadellnoticies

Tibidabo Torre Romeu/ FOTO: sabadellnoticies

Va ser un dels descensos notables del passat curs i del que van prendre bona nota els vermell-i-blancs. Decidits a tornar a la Segona Catalana, el Tibidabo Torre Romeu no només suma 7 victòries en els 7 partits de Lliga sinó que, a més, pot fer gala d'haver anotat 19 gols i no haver rebut ni un en contra. Bestial!

El treball de Jesús Díaz ‘Vaquero’ al capdavant del conjunt sabadellenc es tradueix en resultats positius. Va començar la temporada 2015-2016 amb el seu primer triomf (0-1 del Pitxitxi Antonio Mesa, que ja porta 7), va prosseguir enfront de la PD Pajaril (3-0), Junior (0-1), Marina (4-0), Can Deu At. (0-1), Escola F. Barberà Andalucía (8-0) i Montcada (0-1) i aquest diumenge (12 h) li toca el Castellbisbal (10è). En 7 jornades ja li treu 4 punts al segon de la classificació, el Llano de Sabadell.

Cert que no és l'únic equip a fer el ple (7 triomfs en els 7 partits), però sí l'únic que encara no ha encaixat cap gol. Són els casos de L'Ametlla de Mar (Grup I, 19 gols a favor per 6 en contra), Roda de Ter (Grup V, 21 gf/4 gc), Palau d’Anglesola (Grup XIII, 20gf/5 gc) i Escola F. Tàrrega (Grup XIV, 20 gf/4 gc). El líder perfecte vol que la ratxa segueixi el màxim temps possible.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies