16 juny 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Terrassa FC i els Cors Lluitadors de Duchenne van de la mà

Publicat per: redaccio 10 de gener de 2019


Un grup de mares del Terrassa ha publicat un calendari solidari al costat del jugador Àlex Fernández en la seva lluita per contribuir a la recerca de malalties minoritàries

Aquest 2019 compta amb un altre al·licient més, ja que un grup de mares del Terrassa i el futbolista Àlex Fernández s'han unit per una causa molt noble en la seva lluita per contribuir a la recerca i recaptar fons contra les malalties minoritàries pediàtriques.

El calendari suma la col·laboració de l'Associació Cors Lluitadors Duchenne i es pot adquirir en el mateix club egarenc per només 5 euros. La recaptació final anirà destinada a aquesta digna 'lluita' per avançar en el coneixement de la distròfia muscular.

14 excel·lents fotografies realitzades pel cap de premsa del club, Juanma Medina, amb els nens Arnau, Dani, Joel o Oriol com a protagonistes, il·lustren un regal magnífic i indispensable.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com