logo
BarnaPorters Fiatc FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Soteras confia la consulta de final de temporada als seus delegats

Publicat per: Manuel Segura Martinez 1 de maig de 2020


De la ordre de Luis Rubiales de finalitzar SÍ o SÍ a 'una espècie de referèndum' i d'aquí a una consulta, ara toca ordre als delegats de la FCF perquè premin l'opinió dels clubs quant al final de temporada. El dimarts es 'tele-reuniran'

Delegats, FCF

Reunió de delegats a la Federació/FOTO: Arxiu FCF

El president de la Federació Catalana, Joan Soteras, va decidir a la fi de la setmana passada facultar als seus 14 delegats territorials per establir els contactes que siguin necessaris amb els clubs de la seva demarcació i saber la seva opinió respecte al final de la temporada 'maleïda'. Només hores després d'ordenar als serveis jurídics un informe que cobreixi qualsevol eventualitat a manera d'impugnació per part dels interessats i deixar per a una consulta ("espècie de referèndum") la postura de la FCF, Soteras va donar l'ordre de consulta als delegats.

Els delegats, que es reuniran per via telemàtica aquest proper dimarts, no van ocultar la seva sorpresa encara que van assumir l'encàrrec del president i així poder portar aquest contacte personal a una junta (igual ja és física) al carrer Sicília que pugui aportar més llum al túnel de la competició.

Complicada cronologia

El dia a dia del futbol català ha seguit el camí que ha marcat la RFEF des del primer dia i ara sembla que s'ha reconduït per a anar tots de la mà. El passat 14 d'abril el president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, volia que "La Lliga es jugués i acabés en el camp", només tres dies després insistia que "cal acabar les competicions respectant la seva integritat" al que el seu homònim de la Federació Catalana, Joan Soteras, es va unir hores després.

 

FCF, Delegats

Jordi Terés (Lleida) i Joan Soteras, president/FOTO: FCF

El 25 de març van quedar suspeses totes les competicions, ja que "la salut està per sobre de tot" i veia "impossible jugar al maig". Fa molt poc (14 d'abril) va fer un altre pas per a un final de temporada amb ascensos (play-off exprés dels 4 primers i sense descensos). 
La Catalana va anar més enllà el 21 d'abril en junta executiva: ascensos/descensos o temporada nul·la (no ascensos però sí cobriment de places amb les primeres posicions dels grups). Es va contemplar seguir la decisió de Rubiales però es va passar per alt, tot el contrari que en la junta directiva del dijous 23. Aquí, com va informar Futbolcatalunya, es va obrir el marge –"no hi ha pressa"- fins a mitjans de maig i es realitzaria una consulta als clubs via Intranet. A les 14.30 hores es va decidir tot això.

Gir cap als delegats

A la tarda-nit, diferents trucades de Joan Soteras als seus companys de junta van situar aquesta futura consulta en múltiples miniconsultes telefòniques i així saber el pensament dels clubs. Després arribarà la junta de Maig i aquí es decidirà si hi ha consulta final, via Intranet, o tot queda com està. Aquest pròxim dimarts Soteras espera a tots els seus delegats i s'escoltaran (és d'esperar) totes les opinions.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies