logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Segueix el xou a El Catllar i l'equip marxa a entrenar-se a Barcelona

Publicat per: redaccio 3 de desembre de 2015


El CE El Catllar cada cop és menys d'El Catllar. La plantilla del conjunt tarragoní ja ni tan sols s'entrena a la mateixa localitat i es comenta que alguns futbolistes ja han demanat la baixa per aquest motiu

FRANCESC FÀBREGAS/ EL TRAVESSER
El Catllar 2015-2016/ FOTO: FP HERMES

El Catllar 2015-2016/ FOTO: FP HERMES

Després que el club del Tarragonès hagi estat notícia durant aquest estiu i inici de temporada pel continu canvi d’entrenadors, -en porten cinc en total-, aquesta setmana es coneix un nou capítol d’un equip que es troba penúltim a Primera Catalana.

A mitjans de setmana, es va produir una reunió entre club i jugadors per explicar que a partir d’ara -i ahir ja va començar-, l’equip s'entrenarà a Barcelona. El motiu és que el club li surt més a compte portar l’equip a entrenar a Barcelona que a El Catllar, ja que la majoria de jugadors són de l’àrea metropolitana.

En resum, la propietat del CE El Catllar -Fundació Privada Hermes- des d’aquesta temporada, i també de la Fundació Hermes de Montgat, s’ha emportat l’equip a preparar-se a terres barcelonines, i només estaran a El Catllar per a disputar els partits com a local.

Els jugadors del CE El Catllar residents a Tarragona, per la seva banda, ja han mostrat el seu malestar i, segons ha pogut saber aquest mitjà, haurien demanat la baixa per abandonar l’entitat.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies