26 juny 2019

logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Santi Ballesté: "No era correcte seguir amb Molist"

Publicat per: redaccio 9 d'abril de 2019


El CE L'Hospitalet ja compta amb nou tècnic: Jonathan Risueño, el seu actual director esportiu substitueix a Xavi Molist en la banqueta. Signa pel que queda de temporada i una més

Santi Ballesté i Jonathan Risueño

Santi Ballesté i Jonathan Risueño, a la presentació/FOTO: CELH

Amb escassa experiència, però amb tota la il·lusió, Jonathan Risueño substitueix en el càrrec d'entrenador a Xavi Molist. La delicada situació econòmica del CE L'Hospitalet ha estat clau perquè la junta que presideix Sant Ballesté hagi decidit mirar el que hi ha a casa abans de signar a qualsevol altre substitut. Sense haver signat encara la seva liquidació econòmica, l'entrenador gironí deixa el primer equip a tres punts del liderat encara que el Llagostera suma un partit més disputat.

El president Santi Ballesté va afirmar que en aquest moment hem perdut el marge que portàvem i hem de fer un revulsiu. El tenim a casa, Jonathan coneix els jugadors a la perfecci i, tenim tota la confiança”, a més de reiterar que “el nostre objectiu bàsic és ser campions, i afrontar el play off. Amb la dinàmica que portàvem penso que no era correcte seguir amb en Molist. Creiem que amb aquest canvi podem assolir perfectament l'ascens".

El mèrit de Risueño es justifica perqué “té tota la nostra confiança des de que va arribar. Ha estat capaç de contractar els millors jugadors de la categoria dins les capacitats del nostre pressupost".

CE L'HOSPITALET

Junta directiva/FOTO: CELH

Verticalitat i transicions

El nou responsable de la banqueta de l'Hospi, Jonathan Risueño, que signa pel que queda de temporada i la pròxima, va admetre que "és un repte molt important com a entrenador perquè aquest club és molt gran i agraeixo la confiança que em donen".

A més, va recordar el que tothom sap des que va començar el curs: "Estem en un club que té l'obligació de guanyar cada diumenge. En el camp del Martinenc caldrà posar-se el 'mono de trabajo' malgrat la seva situació". La seva contribució tècnica passarà per "ser verticals en els partits i intentar fer un joc on tinguem transicions. Són petits detalls que aniran canviant partit a partit".

Noticies
- Segona Divisió B
- Tercera Divisió
- Futbol Amateur
- FCF
Marcador
- Resultats
- Classificacions
- Calendaris
Facebook Twitter Instagram

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com