logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Sant Pol de Mar es vesteix de gala del 16 al 19 d'agost

Publicat per: redaccio 24 de juliol de 2018


La III Edició del The Cup de Sant Pol de Mar comptarà amb una participació de luxe els dies del 16 al 19 d'agost

III Edició del Torneig juvenil a Sant Pol/ FOTO:

Tercera Edició pel The Cup de Sant Pol de Mar amb vuit grans equips juvenils. FC Barcelona, RCD Espanyol, Athletic Club de Bilbao -la gran novetat d'aquest any-, Reial Societat, Reial Madrid, Club Atlètic de Madrid, Girona FC i el conjunt amfitrió, l'Atlètic Club Sant Pol, reuniran en el 'Sot del Bagueny´ el millor d'una categoria repleta de grans i futurs jugadors.

Pendents del calendari del torneig que es donarà a conèixer en els propers dies, l'acte de presentació va comptar aquest dilluns amb l'alcaldessa de la ciutat, Montserrat Garrido, la representant de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos, i l'actual comentarista televisiu i exjugador del FC Barcelona, Lluís Carreras, un 'home de la casa'.

“Que estiguin presents equips de tant nivell és un orgull pel poble”, va dir dir l'alcaldessa mentre que Fandos ha destacat que “ens encanta que no només Barcelona com a gran ciutat sigui seu d'esdeveniments d’aquest nivell. És molt bo que llocs d'arreu del territori, en aquest cas Sant Pol de Mar, es converteixi en protagonista futbolístic català i estatal durant uns dies del mes d’agost”.

Aquesta III Edició, que comptarà amb la presència de les càmeres d'Esport3 i Teledeporte, buscarà successor als campions del 2016 (FC Barcelona) i 2017 (At Madrid). El Torneig vol ser un fidel reflex de "treball en equip, humilitat, fair play i formació acadèmica".

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies